Hendrik Kottelenberg overleden

Oud-wethouder Hendrik Kottelenberg van de gemeente Hof van Twente is overleden. De oud-melkveehouder was één van de pijlers onder de lokale Gemeentebelangen dat in 1994 de grootste werd tijdens de gemeenteraadsverkiezingen. De Markeloër was voor de fusie actief in de gemeenteraad én als wethouder van Markelo en later dus in de raad van Hof van Twente. Bij zijn afscheid in 2007 werd hij benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau. De laatste jaren van zijn leven verbleef hij vanwege een afnemende gezondheid in verzorgingstehuis De Stoevelaar in Goor. Hendrik Kottelenberg werd 70 jaar.

Gerelateerde berichten

  • Oorbellen gevonden…10 mei 2010 Oorbellen gevonden… Dini ten Zende heeft op 2e Paasdag tijdens het Bigband Festival een stel oorbellen gevonden in een zakje van Sim Design. Ze is nog niet in de gelegenheid geweest om dit te laten weten, […]
  • PvdA wil datum instellen twee-richtingsverkeer Molenstraat12 mei 2020 PvdA wil datum instellen twee-richtingsverkeer Molenstraat De PvdA in de Hof van Twente wil vanavond, tijdens de online-raadsvergadering, duidelijkheid over de termijn waarop de Molenstraat in Goor weer wordt opengesteld in twee richtingen. […]
  • 10 jaar Goorsnieuws.nl in beeld2 september 2015 10 jaar Goorsnieuws.nl in beeld De oergezellige en drukbezochte alternatieve Goorse Avond in het kader van het 10 jarig bestaan van deze site op vrijdag 21 augustus, is gevangen in een fraai filmpje van Dennis Schepers. […]
  • GFC morst punten tegen Vosta26 oktober 2014 GFC morst punten tegen Vosta GFC heeft vandaag onnodig punten verspeeld. Op Sportpark Heeckeren werd het tegen hekkensluiter Vosta teleurstellend 0-0. Voorafgaand aan de wedstrijd moest Tim Middelesch geblesseerd […]
  • Lading vuilnis vat vlam6 mei 2020 Lading vuilnis vat vlam De lading in een vuilniswagen van Twente Milieu vatte vanmiddag vlam toen deze door Goor reed. De dienstdoende chauffeur merkte het op en besloot de lading op de parkeerplaats van de […]