Lammers in Goede Tijden, Slechte Tijden

Eline Lammers is binnenkort te bewonderen in de langstlopende soapserie van Nederland. Het Goorse model is in de week van 19 maart te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden. Lammers kwam via haar modellenbureau in het fictieve plaatsje Meerdijk terecht. Veel mag de achttienjarige Goorse nog niet kwijt over haar debuut bij GTST. Ze is bij kapsalon Charlie’s te zien aan de bar en loopt ook een stukje door de kapsalon. Lammers maakte onder meer kennis met de personages Laura (Jette van der Meij), Rikki (Robin Martens) en Nina (Marly van der Velden). Eline mag een keer in de zes weken figureren in GTST.  

elinelammers

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestnieuws in het kort (10)25 juni 2019 Schoolfeestnieuws in het kort (10) De wagens voor de allegorische optocht zijn allemaal gekeurd en er werden geen onregelmatigheden gevonden. Allemaal goed gekeurd dus en (bijna) klaar voor de rondgang van komende […]
  • Proef Theater schot in de roos met O3GNE11 september 2016 Proef Theater schot in de roos met O3GNE Het evenement Proef Theater, de aftrap van het nieuwe theaterseizoen in De Reggehof, trok veel belangstellenden naar het Goorse theater. Onder de bezoekers ook veel jonge fans uit de hele […]
  • Volkswagen Caddy gestolen van bedrijventerrein21 oktober 2015 Volkswagen Caddy gestolen van bedrijventerrein Dieven hebben een bedrijfswagen gestolen van het terrein bij een bedrijf aan de Goorse Breukersweg. Het gaat om een Volkwagen Caddy met het kenteken 2-VJN-39. De wagewn moet in de nacht […]
  • texasradio131 oktober 2013 Texas Radio geniet in Heineken Music Hall Een waargeworden jongensdroom, zo mag het avontuur waar de bandleden van Texas Radio zich de afgelopen dagen in begeven met recht worden genoemd. De deels Goorse bluesrock-formatie […]
  • Opmerkelijk speldje in Hectorkantine28 januari 2010 Opmerkelijk speldje in Hectorkantine Een alarmerend bericht op de site van de Goorse voetbalvereniging sv Hector. Het gaat over een speldje dat in bewaring is gesteld en gevonden onder de jurytafel na de jaarlijkse play […]