Bijleveld vraagt om stemmen op haar verjaardag

Ze is lijstduwer op kandidatenlijst van het CDA voor de Tweede Kamerverkiezingen van vandaag. Woensdag de 17e maart is ook de dag waarop Ank Bijleveld haar 59e verjaardag viert. In het kader van deze verjaring vraagt ‘onze’ minister van Defensie niet om fysieke kado’s maar wel om een stem tijdens de verkiezingen. Bijleveld is in haar omgeving in de afgelopen al aan het werven geweest middels het sturen van apps en een videoboodschap via social media die via deze LINK te bekijken. Saillant detail is dat er nog een Goorse op de CDA-lijst staat. Op de zogenoemde staartlijst van kieskring Rotterdam staat ook Bijleveld’s dochter Anna die inmiddels arts in Dordrecht is…

Gerelateerde berichten

  • Lokale politici voeren campagne voor Tweede Kamerverkiezingen18 januari 2017 Lokale politici voeren campagne voor Tweede Kamerverkiezingen Ook de lokale partijen in de gemeente Hof van Twente zullen hun bijdrage leveren als het gaat om het voeren van campagne voor de  landelijke Tweede Kamerverkiezingen. Zo kondigt de SP als […]
  • Boer Burger Beweging verrast ook in de Hof18 maart 2021 Boer Burger Beweging verrast ook in de Hof De nieuwe Boer Burger Beweging heeft opvallend veel stemmen vergaard in de gemeente Hof van Twente tijdens de Tweede Kamerverkiezingen. De partij behaalde vanuit het niets 4,7% van de […]
  • Poll: VVD in Goor ook de grootste17 maart 2021 Poll: VVD in Goor ook de grootste Nu uit de landelijke exitpoll duidelijk is geworden dat de VVD de grootste partij van Nederland blijft en D66 de grote winnaar van deze verkiezingen is, kunnen we ook de uitslag van een […]
  • Retour afzender…16 maart 2021 Retour afzender… Je kent ze wel, de herinneringen die langs komen op Facebook van één jaar geleden of zelfs langer. Precies een jaar geleden plaatste ik een jolige foto van m’n werkkleding als […]
  • Waar en wanneer kan ik stemmen in Goor?15 maart 2021 Waar en wanneer kan ik stemmen in Goor? Er zijn voor de Tweede Kamerverkiezingen van komende woensdag negen stemlocaties in Goor. Vandaag kan er ook al gestemd worden door ouderen en kwetsbaren in het gemeentehuis waar voor […]