Bijleveld vraagt om stemmen op haar verjaardag

Ze is lijstduwer op kandidatenlijst van het CDA voor de Tweede Kamerverkiezingen van vandaag. Woensdag de 17e maart is ook de dag waarop Ank Bijleveld haar 59e verjaardag viert. In het kader van deze verjaring vraagt ‘onze’ minister van Defensie niet om fysieke kado’s maar wel om een stem tijdens de verkiezingen. Bijleveld is in haar omgeving in de afgelopen al aan het werven geweest middels het sturen van apps en een videoboodschap via social media die via deze LINK te bekijken. Saillant detail is dat er nog een Goorse op de CDA-lijst staat. Op de zogenoemde staartlijst van kieskring Rotterdam staat ook Bijleveld’s dochter Anna die inmiddels arts in Dordrecht is…

Gerelateerde berichten

  • Lokale politici voeren campagne voor Tweede Kamerverkiezingen18 januari 2017 Lokale politici voeren campagne voor Tweede Kamerverkiezingen Ook de lokale partijen in de gemeente Hof van Twente zullen hun bijdrage leveren als het gaat om het voeren van campagne voor de  landelijke Tweede Kamerverkiezingen. Zo kondigt de SP als […]
  • Bijleveld met ‘kleine groep’ in de grote optocht22 juni 2022 Bijleveld met ‘kleine groep’ in de grote optocht De grote allegorische optocht kent in Goor komende zondag een bijzondere deelnemer. Voormalig Minister van Defensie en de huidige burgemeester van Almere, Ank Bijleveld, zal in een kleine […]
  • Bijleveld wordt waarnemend burgemeester in Almere14 januari 2022 Bijleveld wordt waarnemend burgemeester in Almere Ank Bijleveld wordt waarnemend burgemeester in de gemeente Almere. De in Goor woonachtige bestuurder nam vorig jaar, noodgedwongen, afscheid als Minister van Defensie in het kabinet Rutte […]
  • Bijleveld zegt politiek vaarwel15 december 2021 Bijleveld zegt politiek vaarwel Ank Bijleveld keert na 35 jaar de politiek definitief de rug toe. Dat zegt ze in een interview met de Goorsche Courant, die vandaag op de mat valt. De 59-jarige, in Goor woonachtige, […]
  • Bijleveld te gast in Dubbelportret24 november 2021 Bijleveld te gast in Dubbelportret Ank Bijleveld is komende zondag te gast in het radioprogramma Dubbelportret van Hofstreek FM. Bijleveld was tot voor kort Minister van Defensie maar trad af nadat haar positie ter […]