PvdA Hof van Twente zaait klaprozen bij Stadslandbouw

Op weg met flyers voor de landelijke verkiezingen hebben vrijwilligers van de PvdA Hof van Twente een tussenstop gemaakt bij de Stadslandbouw in de Goorse Kerkstraat dit weekeinde. Oud PvdA raadslid Roel Bergman, tegenwoordig voorzitter van de Stichting Stadslandbouw, ontving de ‘rode’ delegatie die in het kader van een bijdrage aan de biodiversiteit klaprozen inzaaide in de aan te leggen ‘buurt-pluktuin’. Voor de lokale PvdA is de Stadslandbouw een schoolvoorbeeld voor hoe het openbaar groen een nuttige invulling te geven én hoe om te gaan met arbeidsparticipatie.

Ook het Goorse raadslid Apollonia Sligman zaaide klaprozen in


Gerelateerde berichten

  • Roel Bergman nu echt raadslid af29 maart 2018 Roel Bergman nu echt raadslid af Er waren de nodige emoties bij Roel Bergman gisteravond in de raadszaal van het gemeentehuis. Daar werd in de laatste vergadering van de oude gemeenteraad afscheid genomen van de 71-jarige […]
  • Begroting blijft knagen aan oppositie16 november 2020 Begroting blijft knagen aan oppositie De kogel is al door de kerk en door de steun van CDA en VVD is de programma-begroting voor 2021 aangenomen. Toch hoopt de rest van de fracties in de gemeenteraad van Hof van Twente dat er […]
  • Bloemen Stadslandbouw voor zorgmedewerkers en gulle gift van buren voor Herfstzon29 oktober 2020 Bloemen Stadslandbouw voor zorgmedewerkers en gulle gift van buren voor Herfstzon Het zijn moeilijke tijden voor een eenieder maar zeker ook voor de medewerkers in de zorg die alle zeilen bij moeten zetten om binnen de beperkende maatregelen hun werk te kunnen doen. En […]
  • Goorse Stadslandbouw roept op: “Kom samen metselen”25 september 2020 Goorse Stadslandbouw roept op: “Kom samen metselen” De Goorse Stadslandbouw gaat morgen, tijdens Nationale Burendag, aan de slag met een renovatie van de entree. De overheidsinstelling nodigt iedereen uit om te helpen aan een groenere […]
  • Evert de Groot ontvangt Dreespenning1 mei 2018 Evert de Groot ontvangt Dreespenning Het is vandaag de Dag van de Arbeid en op deze eerste mei werden daarom diverse jubilerende en oudere leden van de PvdA in het zonnetje gezet. Zo ook Evert de Groot. De inmiddels 87-jarige […]