AV Goor start maandag met coronaproof hardloopclinics

Wie weer in beweging wil komen, beter wil hardlopen of meer loopkilometers wil maken kan vanaf komende maandag 22 maart weer bij AV Goor ’75 terecht. De Goorse atletiekclub begint namelijk weer met haar hardloopclinics. Daarbij wordt in veertien weken tijd toegewerkt naar deelname aan een regionaal hardloopevent of, wanneer dit door de coronamaatregelen nog niet mogelijk is, een eindloop. De clinics worden volledig coronaproof georganiseerd.

In de komende veertien weken begint iedere maandagavond om 18.30 uur een training van de clinic. Op de meeste zaterdagen zal ook een extra training worden aangeboden. Deelname kost 60 euro. Op de website van AV Goor ’75 is meer informatie te vinden en is aanmelden ook mogelijk.

Foto: Een eerdere groep van de hardloopclinics van AV Goor ’75, toen lopen in groepsverband (nog) wel mogelijk was.

Gerelateerde berichten

  • Nieuwe hardloopclinic AV Goor maandag van start4 januari 2019 Nieuwe hardloopclinic AV Goor maandag van start Ook dit jaar gaat AV Goor '75 aan het begin van het jaar van start met een nieuwe hardloopclinic. Komende maandag 7 januari is daarvoor de eerste training. Die start vanaf Sportpark De […]
  • AV Goor start 14 september met nieuwe hardloopclinic7 september 2020 AV Goor start 14 september met nieuwe hardloopclinic Komende maandag 14 september gaat bij AV Goor '75 weer een nieuwe hardloopclinic van start. In dertien weken tijd worden mensen daarbij begeleid om via een geleidelijke opbouw […]
  • AV Goor zoekt nieuwe Sifan Hassan en Femke Bol23 augustus 2021 AV Goor zoekt nieuwe Sifan Hassan en Femke Bol De Goorse atletiekvereniging AV Goor '75 organiseert in de komende drie weken weer open trainingsavonden voor de jeugd. Die beginnen deze maandag 23 augustus. Op Sportpark De Horst aan de […]
  • Goorse atletiekvereniging splitst trainingsgroep op21 mei 2020 Goorse atletiekvereniging splitst trainingsgroep op Bij de Goorse atletiekvereniging AV Goor '75 zijn ze vorige week weer begonnen met trainen, maar ook daar heeft de coronacrisis zijn invloed. Waar hardlopen op zich een individuele sport […]
  • Van der Heide wint zonnige Bovenbergcross7 maart 2020 Van der Heide wint zonnige Bovenbergcross Onder zonnige omstandigheden heeft Michel van der Heide (foto) zaterdagmiddag de 5,4 kilometer van de Bovenbergcross gewonnen. In de door AV Goor '75 georganiseerde crossloop was de […]