Fysiotherapie&Fysiofitness Smit viert 10-jarig jubileum met eigen magazine (Adv)

Maandag 14 maart was het precies 10 jaar geleden dat Arthur Smit zijn deuren opende in zijn fysiotherapie-praktijk aan de Scherpenzeelseweg in Goor. Er waren plannen om dit jubileum groots te vieren met een receptie en een feest , maar door de aanhoudende corona-maatregelen bleek dat niet mogelijk. Een alternatief werd gevonden in de uitgave van een heus Jubileummagazine om de dankbaarheid en blijdschap toch te kunnen delen.

Het werd, een in eigen beheer gemaakt, tijdschrift met leuke verhalen en anekdotes van patiënten, medewerkers én samenwerkende artsen. Daarnaast veel foto’s uit de oude doos, leuke weetjes en een eigen Woordzoek-puzzel.

Het eerste exemplaar werd overhandigd aan de eerste patiënt van de ‘verjaardag’ in de feestelijk versierde oefenzaal van de praktijk. In de komende periode wordt het magazine ook huis-aan-huis op De Whee verspreid. Voor anderen is het magazine via de website van de fysiotherapie-praktijk te lezen. Wie belt of mailt kan er ook één thuis gestuurd krijgen

Praktijkeigenaar Arthur Smit dankt de ruim 4000 patiënten die in de afgelopen 10 jaar hun vertrouwen hebben gegeven aan de praktijk!