Hoe stemt Goor?

Het stemmen voor de Tweede Kamerverkiezingen is vanaf maandag langzaam op gang gekomen met het stemmen voor ouderen en kwetsbaren in deze Coronatijd. Morgen gaat het pas echt ‘los’ als er in Goor negen stembureau’s worden geopend waar eenieder zijn stem kan uitbrengen op één van de 37 deelnemende partijen. Wij willen peilen hoe Goor stemt en daarvoor is een poll aangemaakt. Daarop de keuze uit de 10 grootste partijen of een vinkje bij ‘één van die andere 27 partijen’. Doet de term ‘Ut rooie Goor’ nog steeds opgeld of zijn de tijden veranderd. U mag het zeggen! De poll staat rechts onderaan op de site (naar beneden scrollen) en kan alleen met een pc of laptop worden ingevuld.

Gerelateerde berichten

  • Poll: VVD in Goor ook de grootste17 maart 2021 Poll: VVD in Goor ook de grootste Nu uit de landelijke exitpoll duidelijk is geworden dat de VVD de grootste partij van Nederland blijft en D66 de grote winnaar van deze verkiezingen is, kunnen we ook de uitslag van een […]
  • Stempassen vandaag of morgen in de bus19 februari 2021 Stempassen vandaag of morgen in de bus De stempassen voor de Tweede Kamerverkiezingen op woensdag 17 maart worden vandaag of morgen bij de stemgerechtigden in de Goor en de overige kernen in de Hof van Twente, bezorgd. Wie […]
  • Stemmen tellen…22 maart 2018 Stemmen tellen… De hele dag zijn ze al bezig, de stemmentellers in de theaterzaal van De Reggehof. Na de zetelverdeling per partij moet vandaag worden gekeken of er ook kandidaat raadsleden met […]
  • Stempassen voor gemeenteraadsverkiezingen bezorgd23 februari 2018 Stempassen voor gemeenteraadsverkiezingen bezorgd De stempassen voor de komende gemeenteraadsverkiezingen zijn inmiddels thuis bezorgd. Op woensdag 21 maart kan eenieder gaan stemmen en op de diverse kieslijsten staan in totaal 126 namen. […]
  • CDA wint fors in de Hof, PvdA verliest enorm, VVD de grootste16 maart 2017 CDA wint fors in de Hof, PvdA verliest enorm, VVD de grootste De Tweede Kamerverkiezingen in Goor en omgeving hebben een enorme winst opgeleverd voor het CDA ten opzichte van vier jaar geleden terwijl de Partij van de Arbeid, in navolging van de […]