U2

In de Reggehof komen dit weekend de U2-fans aan hun trekken. Coverband In Blinding Lights komt, na de succesvolle show ‘In the name of U2’, vanavond met U2 in blinding lights op de Goorse planken. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de rockvoorstelling. Morgen blijft de Goorse schouwburg leeg. Een dag later geeft Beenhouwerij met haar show Binnen zonder kloppen wel acte de présence. Verder is de theateragenda summier gevuld dit weekend.

Gerelateerde berichten

  • Kings of Sleaze bij De Pol26 maart 2022 Kings of Sleaze bij De Pol De Goorse band Kings of Sleaze staat zaterdagavond in De Pol in Diepenheim. De talentvolle viermans-formatie met de jonge muzikanten Berthil Schabbink, Jarl Oudenampsen, Peter Vos en […]
  • Van Wijnen op eigen voet verder21 april 2012 Van Wijnen op eigen voet verder De fysiotherapiepraktijk van Sportfit & Fysio Van Wijnen gaat per direct op eigen voet verder. Begin deze week werd bekend dat Club Fysio Therapie, de overkoepelende organisatie waar ook […]
  • Vrijwilligers gezocht voor ouderen De Wheehof8 september 2015 Vrijwilligers gezocht voor ouderen De Wheehof Een prangende oproep voor de Goorse weldoener. Carintreggeland is namelijk op zoek naar vrijwilligers voor bewoners van De Wheehof (Stoevelaar). Voor enkele bewoners zijn persoonlijke […]
  • koeleman11 september 2012 Naar grote hoogte voor kankerfonds Vol trots meldde hij de redactie van Goorsnieuws dat hij de Mont Ventoux heeft beklommen voor het goede doel. Raymond Koeleman bedwong de ‘kale berg’ voor de stichting groot verzet tegen […]
  • Ingrid Keestra zondag te gast in Portret27 januari 2016 Ingrid Keestra zondag te gast in Portret Ingrid Keestra is zondag tussen 11.00 uur en 12.00 uur te gast in het programma Portret van Hofstreek FM. De uitzending wordt maandag tussen 20.00 en 21.00 uur herhaald. De 47-jarige […]