Vriendjesmaand bij TV De Mossendam

TV de Mossendam heeft de maand april uitgeroepen tot ‘vriendjesmaand’. De Goorse tennisvereniging wil de lokale jeugd graag kennis laten maken met de tennissport en wil daarom in de komende maand iedereen tot 18 jaar uitnodigen om vrijblijvend mee te trainen op het tennispark op ’t Heeckeren. Daarnaast zijn ook de Goorse basisscholen uitgenodigd om een tennis-gymles te volgen. Clubtrainster Eline Edel zal de lessen voor haar rekening nemen. Zij is voor meer informatie te bereiken via telefoonnummer 06-40135564 of via info@nulleetennis.nl. De vriendjesmaand wordt op zondag 18 april afgesloten met een gezamenlijke trainingsochtend.

Gerelateerde berichten

  • Kennismakingsdag voor kinderen bij TV De Mossendam10 maart 2022 Kennismakingsdag voor kinderen bij TV De Mossendam Tennisvereniging De Mossendam organiseert komende zondag, 13 maart, een kennismakingsmiddag voor alle kinderen uit Goor en omstreken. Iedereen is welkom om 12:30 uur. De kennismaking is […]
  • Open Goorse voor de 36e keer op de rol26 augustus 2022 Open Goorse voor de 36e keer op de rol TV Mossendam en De Goorse Tennisclub (GTC) organiseren ook dit jaar weer de Open Goorse tenniskampioenschappen. Het toernooi wordt al voor de 36e keer georganiseerd en is dit jaar van […]
  • Eline Edel nieuwe clubtrainster TV De Mossendam3 juli 2019 Eline Edel nieuwe clubtrainster TV De Mossendam Eline Edel wordt de nieuwe clubtrainster van de Goorse tennisvereniging Mossendam. De 21-jarige Goorse is een kind van de club en momenteel in de afrondende fase van haar opleiding […]
  • Zomertennis bij De Mossendam3 juni 2017 Zomertennis bij De Mossendam Tennisvereniging De Mossendam biedt mensen die andere sporten beoefenen maar toch ook graag een balletje willen slaan, de mogelijkheid om voor een gering bedrag in de komende zomer te […]
  • Goorse tennisfanaten op Roland Garros30 mei 2017 Goorse tennisfanaten op Roland Garros Een onvergetelijke dag met een mooi oranje tintje voor een tiental Goorse tennisfanaten, gisteren in Parijs. Naast het gravel van het beroemde Roland Garros in Parijs, zaten zij op de […]