Kleurrijk in de Hof gaat weer niet door

Net als vorig jaar, gaat ook dit jaar het jaarlijks multi-culturele evenement ‘Kleurrijk in de Hof’ niet door. De nog geldende coronamaatregelen liggen daaraan ten grondslag. Vorig jaar zou het evenement in juni worden gehouden en ook voor dit jaar was er in die periode wat gepland op het Goorse Schoolfeestplein. Na de zomer bekijkt de organisatie op basis van de actuele situatie, of het mogelijk is de Dag van de dialoog uit te breiden met meer kleurrijke activiteiten.

Gerelateerde berichten

  • Geen Kleurrijk in de Hof, wel Dag van de Dialoog13 juli 2020 Geen Kleurrijk in de Hof, wel Dag van de Dialoog Het multi-culturele evenement 'Kleurrijk in de Hof', op het Goorse Schoolfeestplein, gaat dit jaar niet door. De organisatie heeft daartoe besloten omdat ondanks de versoepelingen er nog […]
  • Theatervoorstellingen Dag van de dialoog via live stream te volgen5 november 2020 Theatervoorstellingen Dag van de dialoog via live stream te volgen Het is vandaag de 'Dag van de Dialoog' en dat is in Goor jaarlijkse de dag waarop verschillende culturen elkaar ontmoeten met elkaar eten. Door het Corona-virus kan dat nu niet op die […]
  • Schoolfeestplein kleurt rijk…6 juli 2019 Schoolfeestplein kleurt rijk… Het was ook dit jaar weer een grote hit met veel bezoekers. Kleurrijk in de Hof heeft zich als jaarlijks evenement inmiddels goed genesteld in de samenleving. Het Schoolfeestplein kleurde […]
  • Kleurrijk in de Hof zoekt ‘diverse’ organisaties of clubs17 april 2018 Kleurrijk in de Hof zoekt ‘diverse’ organisaties of clubs Op zaterdag 14 juli is de derde editie van 'Kleurrijk in de Hof' op het Schoolfeestplein in Goor. Elke vereniging, stichting, bedrijf of organisatie kan zich daar tussen 11:00 uur en 16:00 […]
  • Kleurrijk in de Hof op Schoolfeestplein1 juli 2019 Kleurrijk in de Hof op Schoolfeestplein Als de kruitdampen zijn opgetrokken van het Schoolfeest en de Tente weer voor een jaartje is opgeborgen is het plein vrij voor het volgende evenement dat voor komende zaterdag op de rol […]