Afgelasting Bigbandfestival in beeld gevat

Onder de titel ‘Till we meet again….’ heeft de organisatie van het Bigbandfestival middels een komische video duidelijk gemaakt dat het grootse muzikale feest in Goor ook dit jaar niet doorgaat op Tweede Paasdag. “Het zal niet als een verrassing komen dat het BigBand Festival in Goor ook dit jaar wederom wordt afgeblazen”aldus de organisatie van het evenement in een schrijven. “Desalniettemin is de teleurstelling groot. Als organisatie hebben we geprobeerd er met een filmpje toch nog een enigszins positieve noot uit te persen met medewerking van de helden van Jazzalike.” Het Bigbandfestival in het Goorse centrum wordt volgend jaar op Tweede Paasdag 18 april. Het filmpje is via deze LINK te bekijken.

Gerelateerde berichten

  • Derde aflevering Hof van Sint online27 november 2016 Derde aflevering Hof van Sint online De 3e aflevering van Hof van Sint is vanochtend online gezet. Daarin gaat de Goedheiligman op bezoek bij een Deldens kinderdagverblijf en wordt er een grote prijs uitgereikt in een Goorse  […]
  • Karin Bloemen zoekt lokaal talent voor optreden in De Reggehof25 september 2016 Karin Bloemen zoekt lokaal talent voor optreden in De Reggehof Karin Bloemen daagt lokaal zangtalent uit om zich middels een filmopname te presenteren om zo in aanmerking te komen voor een optreden met de blonde zangdiva in haar programma Volle Bloei. […]
  • Prachtige dronebeelden van vuurwerk boven Goor…3 januari 2022 Prachtige dronebeelden van vuurwerk boven Goor… We gaan nog even terug naar Nieuwjaarsnacht. Ondanks het vuurwerkverbod ging er vlak na twaalven toch nog een heleboel mooi siervuurwerk de lucht in. Bart Hofstee durfde het aan om vanaf […]
  • Jeugdkoor Kick It met mini-kerstconcert op YouTube23 december 2021 Jeugdkoor Kick It met mini-kerstconcert op YouTube Omdat alle geplande optredens van het Goorse jeugdkoor Kick It in december niet door kunnen gaan is besloten om video-opnames te maken van de laatste repetitie en deze op YouTube te […]
  • Goorse winter- en paardenmarkt gaat niet door27 november 2021 Goorse winter- en paardenmarkt gaat niet door De Goorse wintermarkt, die gepland stond voor de derde zaterdag in december, gaat niet door. Dit in verband met de aangescherpte coronamaatregelen die gisteren zijn afgekondigd. Ondanks […]