Afgelasting Bigbandfestival in beeld gevat

Onder de titel ‘Till we meet again….’ heeft de organisatie van het Bigbandfestival middels een komische video duidelijk gemaakt dat het grootse muzikale feest in Goor ook dit jaar niet doorgaat op Tweede Paasdag. “Het zal niet als een verrassing komen dat het BigBand Festival in Goor ook dit jaar wederom wordt afgeblazen”aldus de organisatie van het evenement in een schrijven. “Desalniettemin is de teleurstelling groot. Als organisatie hebben we geprobeerd er met een filmpje toch nog een enigszins positieve noot uit te persen met medewerking van de helden van Jazzalike.” Het Bigbandfestival in het Goorse centrum wordt volgend jaar op Tweede Paasdag 18 april. Het filmpje is via deze LINK te bekijken.

Gerelateerde berichten

  • Bigbandfestival in beeld28 april 2022 Bigbandfestival in beeld Wie nog even wil nagenieten van het geslaagde Bigbandfestival van Tweede Paasdag kan daarvoor nu terecht op YouTube. Videograaf Peter Aerts heeft met zijn vrouw Karin een fraai filmpje […]
  • Schoolfeestjournaal met verslag Seniorentocht en Open Dag wagenbouwers20 mei 2022 Schoolfeestjournaal met verslag Seniorentocht en Open Dag wagenbouwers Het tweede Schoolfeestjournaal in aanloop naar het Feest der Feesten staat online en wordt dit keer gepresenteerd door Ingmar Fokke. In deze editie onder meer een verslag van de […]
  • Overvol centrum tijdens stralend Bigbandfestival18 april 2022 Overvol centrum tijdens stralend Bigbandfestival Het was zonder twijfel één van meest druk bezochte edities van het Goorse Bigbandfestival vanmiddag in het Goorse centrum. Duizenden bezoekers wisten het Twentse haagje te vinden voor […]
  • Wie wat waar tijdens het Bigbandfestival…18 april 2022 Wie wat waar tijdens het Bigbandfestival… Vandaag is het dan zover. In een waarschijnlijk zonovergoten centrum van Goor staan er tien Bigbands op de grote podia en andere muzikanten en bands op straat en bij de café's. Hieronder […]
  • Karnieland voor kinderen en volwassenen op Bigbandfestival12 april 2022 Karnieland voor kinderen en volwassenen op Bigbandfestival Naast het muzikale vertier is er komende maandag tijdens het Bigbandfestival in Goor ook van alles te doen op andere vlakken. Vandaag zetten we in dat kader Karnieland in de spotlights. […]