Afgelasting Bigbandfestival in beeld gevat

Onder de titel ‘Till we meet again….’ heeft de organisatie van het Bigbandfestival middels een komische video duidelijk gemaakt dat het grootse muzikale feest in Goor ook dit jaar niet doorgaat op Tweede Paasdag. “Het zal niet als een verrassing komen dat het BigBand Festival in Goor ook dit jaar wederom wordt afgeblazen”aldus de organisatie van het evenement in een schrijven. “Desalniettemin is de teleurstelling groot. Als organisatie hebben we geprobeerd er met een filmpje toch nog een enigszins positieve noot uit te persen met medewerking van de helden van Jazzalike.” Het Bigbandfestival in het Goorse centrum wordt volgend jaar op Tweede Paasdag 18 april. Het filmpje is via deze LINK te bekijken.

Gerelateerde berichten

  • Derde aflevering Hof van Sint online27 november 2016 Derde aflevering Hof van Sint online De 3e aflevering van Hof van Sint is vanochtend online gezet. Daarin gaat de Goedheiligman op bezoek bij een Deldens kinderdagverblijf en wordt er een grote prijs uitgereikt in een Goorse  […]
  • Karin Bloemen zoekt lokaal talent voor optreden in De Reggehof25 september 2016 Karin Bloemen zoekt lokaal talent voor optreden in De Reggehof Karin Bloemen daagt lokaal zangtalent uit om zich middels een filmopname te presenteren om zo in aanmerking te komen voor een optreden met de blonde zangdiva in haar programma Volle Bloei. […]
  • 9 juni 2021 Enzo Knol krijgt fraai verjaardagskado in Goor Hij is, met zijn 2,6 miljoen volgers, nog steeds één van de meest populaire Youtubers van ons land en zeker bij de jongere jeugd fameus. Enkele dagen geleden was hij in Goor waar hij op […]
  • Kleurrijk in de Hof gaat weer niet door17 maart 2021 Kleurrijk in de Hof gaat weer niet door Net als vorig jaar, gaat ook dit jaar het jaarlijks multi-culturele evenement 'Kleurrijk in de Hof' niet door. De nog geldende coronamaatregelen liggen daaraan ten grondslag. Vorig jaar […]
  • Geen Schoolfeest, ook niet in aangepaste vorm2 maart 2021 Geen Schoolfeest, ook niet in aangepaste vorm Het is geen verrassing maar nu wel officieel. Het School en Volksfeest gaat ook dit jaar niet door vanwege de onzekerheid rondom het coronavirus en de maatregelen. Gisteravond is er […]