Drive-through en online quiz Johnys

Ze hopen zo snel mogelijk de het terras en het café weer te kunnen openen en willen tot die tijd laten weten dat ze de gasten zeker niet vergeten zijn. Het was druk aan het begin van de avond tijdens de Drive Through bij Johnys in het Goorse stadshart. Allemaal in het kader van het 6-jarig bestaan van de de zaal en het café dat met name bij jongeren erg populair is. Ook Johnys is zwaar getroffen door de Coronacrisis en de uitbaters hopen op snelle versoepelingen al lijken die met de huidige cijfers nog ver weg. Johnys houdt de moed er toch in met het aanbieden van een flesje bier voor de passanten tijdens de drive through met daaraan een uitnodiging voor een online Johnys-pubquiz die voor de zaterdagavond werd gepland.

Gerelateerde berichten

  • Geen terrassen open in Goor tijdens landelijke horeca-actie26 februari 2021 Geen terrassen open in Goor tijdens landelijke horeca-actie Wie denkt komende dinsdag ook in Goor een terrasje te kunnen pakken komt bedrogen uit. De Goorse caféhouders zijn niet van plan om zich aan te sluiten bij het landelijke protest tegen de […]
  • Glazen Huis keert terug in Goor23 oktober 2020 Glazen Huis keert terug in Goor Het Glazen Huis keert terug in Goor. De stichting Doors Wide Open wil een goede doelen-actie gaan organiseren in de laatste week voor de Kerst in Het Proathuus in het centrum van Goor. […]
  • Horeca is weer open!1 juni 2020 Horeca is weer open! Het voelt voor alle horeca-ondernemers in Goor weer even als hun eerste werkdag. De spanning en twijfels gieren toch even door het lijf, maar bovenal het enthousiasme. De horeca is weer […]
  • Eerste lustrum voor Café Johnys12 maart 2020 Eerste lustrum voor Café Johnys Feest in optima forma voor Café Johnys. De kroeg in het Goorse stadshart viert dit weekend het eerste lustrum. En dat laten uitbaters én fervent feestvierders Boulos Kourie en John […]
  • Django Wagner hoofdact bij Hollandse Avond Café Johny’s3 september 2018 Django Wagner hoofdact bij Hollandse Avond Café Johny’s Een Hollandse Avond in optima forma: Café Johny's is komende vrijdag 7 september het decor voor onder meer Django Wagner. De populaire Nederlandse volkszanger is dit weekend de hoofdact in […]