Maarten ter Hofte in spotje NPO 3FM: Dag tegen racisme

De Goorse rolstoeltennisser Maarten ter Hofte is te zien in een spotje van NPO-Radio 3 waarin diverse mensen een statement maken tegen racisme. Het filmpje is opgenomen ter ere van de ‘Dag tegen racisme’ die gisteren was en die op de populaire radiozender veel aandacht kreeg. Het filmpje met ter Hofte is via deze LINK te bekijken. Vorige week kreeg de Nederlands Kampioen ook nog bezoek van wethouder Harry Scholten die hem een presentje en een bos bloemen kwam brengen in het kader van de huldiging van de sportkampioenen in de gemeente Hof van Twente. Die worden jaarlijks gehuldigd tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente maar dat ging dit jaar niet door vanwege het coronavirus. Een filmpje daarvan is HIER te bekijken.

Gerelateerde berichten