Goorse overleden na ongeval in Laarstraat

traumaheli3

Een 82-jarige vrouw uit Goor is zaterdagmiddag overleden, nadat ze rond 11.00 uur betrokken was bij een aanrijding in de Laarstraat. De vrouw kwam door nog onbekende oorzaak in botsing met een auto, bestuurd door een 44-jarige automobiliste uit Goor. De 82-jarige vrouw is met een ambulance naar de Schoolfeestweide gebracht, waar een helikopter klaarstond om haar naar het ziekenhuis in Enschede te brengen. Daar overleed ze niet veel later aan haar verwondingen.

Gerelateerde berichten

  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • Weer auto/fiets-botsing in de Kerkstraat30 oktober 2013 Weer auto/fiets-botsing in de Kerkstraat De verkeerssituatie zou veiliger moeten zijn met de recente aanpassingen aan het wegdek in de Kerkstraat. Toch blijkt de afslag met de Scherpenzeelseweg nog immer een gevaarlijk punt en […]
  • Goorse motorrijdster gewond bij aanrijding18 november 2010 Goorse motorrijdster gewond bij aanrijding Een Goorse motorrijdster is woensdagmorgen gewond geraakt bij een aanrijding op de Parkweg in Enschede. De 21-jarige Goorse werd rond 10.00 uur aangereden door een 45-jarige automobilist. […]
  • Goorse wegen glad, meisje raakt gewond21 januari 2016 Goorse wegen glad, meisje raakt gewond Het was op veel plaatsen in Goor spiegelglad gisteravond. Veel wegen, met name in de woonwijken waar niet preventief gestrooid is, werden geteisterd door opvriezing. Op de Hogenkamp raakte […]
  • Twee arrestaties voor mishandeling27 juni 2011 Twee arrestaties voor mishandeling Tijdens het Schoolfeestweekend zijn zaterdagnacht twee mannen opgepakt voor mishandeling. Een 23-jarige man uit Enschede deelde klappen uit aan een 49-jarige man en een 48-jarige vrouw uit […]