Na kwartet en mokken nu ook eigen Goorse ansichtkaarten

De vereeuwiging van Goor lijkt in deze tijden geen grenzen te kennen. Na de kwartet-actie van Albert Heijn en de historische mokken van de Jumbo komt nu ook Primera De Bandijk met een ‘Goorse’ actie. Daar zijn ze op zoek naar mooie foto’s uit Goor en omgeving voor een zogenoemde ‘Groeten uit…-molen’. Die kunnen via e-mail worden gestuurd en de uitverkoren foto’s zullen dan als ansichtkaart worden afgedrukt. De makers maken kans op een ingelijste ansichtkaart.


Gerelateerde berichten

  • Goorse historie op mokken bij de Jumbo21 maart 2021 Goorse historie op mokken bij de Jumbo Na het kwartetspel met historische plaatjes van Goor bij Albert Heijn doet nu ook de plaatselijke Jumbo een duit in het zakje. In samenwerking met de stichting Historisch Goor is in de […]
  • Goors historisch kwartet bijeen te sparen11 maart 2021 Goors historisch kwartet bijeen te sparen In navolging van het historisch album dat vorig jaar werd uitgegeven door de stichting Historisch Goor en Albert Heijn Guido Brandenbarg, is er nu een Goorse historisch kwartetspel bij […]
  • Moederdag-picknick in eigen tuin29 april 2020 Moederdag-picknick in eigen tuin GYG Entertainment organiseert op zondag 10 mei de 'Moederdag Picknick@home' voor heel Hof van Twente. Dit samen met de supermarkten Albert Heijn en Jumbo die tien picknick-pakketten […]
  • Goor in beeld op de mat…10 oktober 2019 Goor in beeld op de mat… Het afgelopen zaterdag gepresenteerde boek 'Goor in beeld' valt vanaf vandaag op de mat bij alle Goorse huishoudens. Het boek dat is gemaakt door de stichting Historisch Goor in […]
  • Nieuwe stickeractie AH: Goor in Beeld7 oktober 2019 Nieuwe stickeractie AH: Goor in Beeld In 't Twentse Haagje start vanaf volgende week wederom een nieuwe verzameldrift. Na de lokale voetbalplaatjesactie van Albert Heijn Brandenbarg komt de supermarkt nu met een plaatjesboek […]