Naaktloper opgepakt tussen Goor en Diepenheim

Een 40-jarige man uit Neede is gisteravond rond kwart over acht opgepakt aan de Weldammerlaan tussen Goor en Diepenheim. De man liep daar daar naakt en confronteerde ook geschrokken voorbijgangers met zijn adamskostuum. Nadat enkele getuigen de politie alarmeerden kon de man op heterdaad worden betrapt. Hij is aangehouden op verdenking van schennispleging. De man is meegenomen naar het bureau en na verhoor heengezonden met een bekeuring voor het gepleegde feit.

Gerelateerde berichten

  • Beschonken en brutaal…19 juni 2021 Beschonken en brutaal… Een 21-jarige EnschedeĆ«r is vannacht zijn rijbewijs kwijt geraakt na een opmerkelijk tafereel in de Kloosterlaan en van Coeverdenstraat. De politie kreeg rond 02:00 uur een melding over […]
  • Gorenaar vlucht na controle in Lochem en verwondt agent21 mei 2021 Gorenaar vlucht na controle in Lochem en verwondt agent De politie heeft een 27-jarige man uit Goor aangehouden na een incident in Lochem. Tijdens een alcoholcontrole vluchtte de man, sleepte hij een agent mee en reed hij tegen een politieauto […]
  • Verwarde Gorenaar na wilde achtervolging bij Amsterdam aangehouden1 maart 2021 Verwarde Gorenaar na wilde achtervolging bij Amsterdam aangehouden Een 52-jarige Gorenaar is in het afgelopen weekeinde aangehouden op een afrit van de A10 bij Amsterdam na een wilde achtervolging die op de A1 bij Weesp werd ingezet. Politie-agenten in […]
  • Goorse automobilist onder invloed van drugs aangehouden2 februari 2021 Goorse automobilist onder invloed van drugs aangehouden De politie heeft eind vorige week een Gorenaar aangehouden op de Holtdijkdwarsweg, net buiten Goor. Na controle bleek de jonge bestuurder wiet in zijn auto te hebben. Een speekseltest […]
  • Scooters en wapens gevonden in de Gorterstraat27 juni 2020 Scooters en wapens gevonden in de Gorterstraat De politie heeft donderdag in de Gorterstraat een inval gedaan in een woning. Daar werden twee scooters in beslag genomen alsmede een gasalarmpistool en een taser. De bewoners is […]