Naaktloper opgepakt tussen Goor en Diepenheim

Een 40-jarige man uit Neede is gisteravond rond kwart over acht opgepakt aan de Weldammerlaan tussen Goor en Diepenheim. De man liep daar daar naakt en confronteerde ook geschrokken voorbijgangers met zijn adamskostuum. Nadat enkele getuigen de politie alarmeerden kon de man op heterdaad worden betrapt. Hij is aangehouden op verdenking van schennispleging. De man is meegenomen naar het bureau en na verhoor heengezonden met een bekeuring voor het gepleegde feit.

Gerelateerde berichten

  • Verwarde Gorenaar na wilde achtervolging bij Amsterdam aangehouden1 maart 2021 Verwarde Gorenaar na wilde achtervolging bij Amsterdam aangehouden Een 52-jarige Gorenaar is in het afgelopen weekeinde aangehouden op een afrit van de A10 bij Amsterdam na een wilde achtervolging die op de A1 bij Weesp werd ingezet. Politie-agenten in […]
  • Goorse automobilist onder invloed van drugs aangehouden2 februari 2021 Goorse automobilist onder invloed van drugs aangehouden De politie heeft eind vorige week een Gorenaar aangehouden op de Holtdijkdwarsweg, net buiten Goor. Na controle bleek de jonge bestuurder wiet in zijn auto te hebben. Een speekseltest […]
  • Scooters en wapens gevonden in de Gorterstraat27 juni 2020 Scooters en wapens gevonden in de Gorterstraat De politie heeft donderdag in de Gorterstraat een inval gedaan in een woning. Daar werden twee scooters in beslag genomen alsmede een gasalarmpistool en een taser. De bewoners is […]
  • Achtervolging met politie, inzittenden aangehouden21 juli 2019 Achtervolging met politie, inzittenden aangehouden Een curieuze achtervolging vannacht op de Oude Haaksbergerweg. De politie heeft daar de inzittenden van de auto kunnen aanhouden. Deze werden staande gehouden en zijn ingerekend door de […]
  • Zomaar een maandag…16 mei 2017 Zomaar een maandag… Het was een zwaar weekend. Laat geworden en maandagochtend te laat uit bed. Als er nu niets tegen zit, kan ik het misschien nog net redden om op tijd op m’n werk te zijn. Snel uit bed, […]