Candi ziet Sarah

Candi is vandaag 50 jaar geworden. De familie, vrienden en buren willen Candi een hele fijne verjaardag wensen.

Rozen, rumbonen en rode wijn

Goed ik mag dan nu wel 50 zijn

Maar ik weet heus nog wel waar de mannen van vol zijn.

Ah, nee hè;)

candi50

Gerelateerde berichten

  • 11 januari 2012 Marietje van Koolwijk ziet Sarah "Ze hoort er nu ook bij", krijgt de lief- en leedredactie in de mailbox. Marietje van Koolwijk is vandaag namelijk 50 jaar geworden en hoort nu ook bij de club van 50. De kinderen, familie […]
  • Sarah vandaag voor Anita Spaay6 maart 2014 Sarah vandaag voor Anita Spaay Zelf houdt ze het graag op 38 jaar, maar er is ook voor Anita Spaay geen ontkomen aan. Vandaag wordt ze 50 jaar en de familie vindt dat dit gevierd mag worden. Onder het motto "op naar de […]
  • Elske is 50 jaar5 juli 2011 Elske is 50 jaar Een grote koe in de tuin bij 'Sarah' Elske Oltwater. De Goorse wordt vandaag 50 jaar en dat mag natuurlijk niet onopgemerkt blijven, vinden familie en vrienden. Deze feliciteren haar dan […]
  • Wilma Doornberg ziet Sarah22 juli 2012 Wilma Doornberg ziet Sarah Wilma Doornberg is vrijdag toegetreden tot de club van 50. De hele familie en de buren willen haar nogmaals feliciteren met de mooie mijlpaal en Wilma bedanken voor het mooie feest. Ook […]
  • Anita van Assen ziet vandaag Sarah14 juli 2014 Anita van Assen ziet vandaag Sarah Ze heeft er lang naar uitgekeken, maar nu is het zover. Anita van Assen tikt vandaag de 50 aan. Namens de familie en vrienden van harte gefeliciteerd en nog veel gelukkige jaren toegewenst.