Ketting ontvreemd bij het zwembad (update)

Lotte Schrijver is vorige week donderdag haar zilveren kettinkje kwijtgeraakt bij het zwembad in Goor. Waarschijnlijk heeft iemand per ongeluk het sieraad van het zesjarige meisje meegenomen bij De Whee. Er hingen twee hangertjes aan, één van een schildpadje en één van een boedha. De vinder kan contact opnemen met de moeder van Lotte.

Update: De ketting van Lotte is terug.

Gerelateerde berichten

  • Update: Kater Duko vermist5 september 2011 Update: Kater Duko vermist Samantha Boers is haar kater Duko kwijt. De Europese Korthaar is als sinds vorige week maandag vermist. Het beestje met een grijs, zwarte en rode vacht is voor het laatst gezien in de […]
  • Vishengel gevonden Kloosterlaanvijver (update)6 augustus 2014 Vishengel gevonden Kloosterlaanvijver (update) In de categorie gevonden voorwerpen vandaag een gevonden vishengel. Aan de Kloosterlaanvijver is eerder deze week een karperhengel opgedoken door een attente bezoeker. De eigenaar kan […]
  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Kat aan komen lopen in Van Kollaan (Update)21 augustus 2013 Kat aan komen lopen in Van Kollaan (Update) Aan de Van Kollaan is deze week een kat aan komen lopen. De kat voelt zich erg thuis en geeft niet de indruk het nieuwe stekkie te willen verlaten. De eigenaar kan contact opnemen via […]
  • Weer fiets gejat bij het station (Update)17 januari 2016 Weer fiets gejat bij het station (Update) Het station blijkt wederom de voorkeurslocatie van het dievengilde voor het proletarisch inslaan van fietsen, afgelopen vrijdag werd een damesfiets ontvreemd. De fiets, van het merk […]