Alzheimercafé weer op tv

Het Alzheimercafé is wegens de corona-maatregelen op 30 maart weer te zien op Hofstreek TV. Onderwerp van de show is dementie en logopedie. Gespreksleider Dinie Holkers gaat met Chantal Smit van Salut in gesprek met Joanne Menkveld, logopedist van Carintreggeland. Zij komt informatie geven hoe logopedie een bijdrage kan leveren aan het verbeteren van communicatie. De uitzending is op dinsdag 30 maart 2021 om 19.00 uur en wordt herhaald op zondag 4 april om 17.00 uur op het tv-kanaal van Hofstreek TV. De volgende uitzending vindt plaats op dinsdag 27 april 2021 om 19.00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Alzheimercafé dinsdag feestelijk geopend23 januari 2020 Alzheimercafé dinsdag feestelijk geopend Het nieuwe Alzheimer Café gaat komende dinsdag, 28 januari, van start met een feestelijke opening in De Reggehof in Goor. Dat zal gebeuren door wethouder Pieter van Zwanenburg. […]
  • Toerclub Goor start mountainbiken voor de jeugd19 augustus 2016 Toerclub Goor start mountainbiken voor de jeugd Krasse knarre op de mountainbike. Het is inmiddels een vertrouwd beeld in Goor in het werkend. Nu kan ook de jeugd zich onderdompelen in de modder op hun tweewieler. Toerclub Goor heeft […]
  • Meiden Hector kampioen zonder te spelen15 mei 2016 Meiden Hector kampioen zonder te spelen  Een daverende verrassing bij de jeugdmeiden van Hector. Zij mochten vandaag geheel onverwacht de kampioensvlag hijsen. Zelf vergelijken de meiden van C1 het al met de titel van PSV. Enig […]
  • Zestien Gorenaren halen top ‘Kale berg’2 juni 2012 Zestien Gorenaren halen top ‘Kale berg’ Een groep van zestien Goorse fietsers heeft vandaag de Mont Ventoux met succes beklommen. Zij zijn onderdeel van een groep van ruim 200 deelnemers aan de Mont Ventoux Challenge voor de […]
  • Zumba-lessen bij café De Ster15 september 2010 Zumba-lessen bij café De Ster Vanaf donderdag begint Lifestyleclub met Zumba-lessen bij café De Ster in Goor. Vorig jaar is de rage Zumba ontstaan en inmiddels zeer populair. Lifestyleclub is begonnen met het geven van […]