Als het weer mag: ruimere terrassen

De Goorse horecaondernemers mogen hun terras, ook dit jaar, weer meer ruimte geven als er daarvoor de benodigde versoepelingen komen. Zover is het, zoals bekend, nog niet maar de ondernemers kunnen zich daarvoor wel alvast melden bij het Ondernemersloket van de gemeente Hof van Twente. In een ingediend plan moeten minimaal een coronaprotocol, en situatietekening en contactpersonen staan. Ook gelden er voorwaarden voor het beperken van overlast voor de omgeving. De horecaondernemers moeten zelf de omwonenden actief informeren over de plannen. Daarnaast moet er voldoende ruimte overblijven voor een veilige doorgang van voetgangers, rolstoelgebruikers of hulpdiensten.

Voorlopig moeten de terrassen nog onbezet blijven


Gerelateerde berichten

  • Gemengde gevoelens over heropening terrassen in Goor21 april 2021 Gemengde gevoelens over heropening terrassen in Goor Het is iets, maar ook niet meer dan dat. Niet elke horeca-ondernemer is blij met de aangekondigde versoepelingen die volgende week ingaan. Terrassen mogen dan open van 12:00 uur tot 18:00 […]
  • Stil protest tegen horecasluiting2 maart 2021 Stil protest tegen horecasluiting In navolging van horeca-collega's elders in het land werd er ook in Goor geprotesteerd tegen de voortdurende horeca-sluiting vanwege het coronavirus. Waar elders voor korte tijd de […]
  • Geen terrassen open in Goor tijdens landelijke horeca-actie26 februari 2021 Geen terrassen open in Goor tijdens landelijke horeca-actie Wie denkt komende dinsdag ook in Goor een terrasje te kunnen pakken komt bedrogen uit. De Goorse caf√©houders zijn niet van plan om zich aan te sluiten bij het landelijke protest tegen de […]
  • Centrum mag niet worden afgesloten tijdens Schoolfeest18 juni 2020 Centrum mag niet worden afgesloten tijdens Schoolfeest Het Goorse centrum mag het volgende weekeinde niet worden afgesloten. De Goorse horeca-ondernemers hadden daarom gevraagd om tijdens de dagen dat er normaliter Schoolfeest gevierd wordt, […]
  • Horeca is weer open!1 juni 2020 Horeca is weer open! Het voelt voor alle horeca-ondernemers in Goor weer even als hun eerste werkdag. De spanning en twijfels gieren toch even door het lijf, maar bovenal het enthousiasme. De horeca is weer […]