Jas zoek in De Ster

Rick Bomans is vrijdagavond zijn jas kwijtgeraakt bij De Ster in Goor. Toen hij naar huis wilde gaan, hing zijn jas niet meer aan de kapstok vooraan in de hoek. Het gaat om een zwarte wollen winterjas van het merk Stones. In deze jas zit onder meer een stamkaart van de NS. Bomans wil zijn jas graag terug en vraagt de vinder contact met hem op te nemen. Dat kan via 06-49901200 of via de mail.

Gerelateerde berichten

  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Jas vermist bij tentfeest in Deep’n1 oktober 2012 Jas vermist bij tentfeest in Deep’n In de categorie vermiste artikelen dit weekend de jas van Kay Roetgerink. “Ik ben zaterdag bij de Schuttersfeesten in Diepenheim mijn jas kwijt geraakt. De jas hing aan de kapstok in de […]
  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • Jas vermist na bezoek GFC-kantine19 januari 2014 Jas vermist na bezoek GFC-kantine Na een gezellige middag greep Niek Scholte in `t Hoff mis toen hij zijn jas wilde ophalen in de GFC-kantine. Het is een donkerblauwe jas van het merk Twinlife. Mogelijk dat iemand per […]
  • Jas verdwenen bij De Ster in Goor11 juni 2012 Jas verdwenen bij De Ster in Goor Afgelopen zaterdag is Dennis zijn jas verdwenen bij De Ster in Goor. Het gaat om een groene zomerjas met grijze voering. In de jaszak zit een sleutelbos met een Grolsch sleutelhanger en […]