Excuses Nauta nu ook aan bevolking

Burgemeester Ellen Nauta heeft haar excuses voor de cyberaanval op de ICT-systemen van de gemeente Hof van Twente nu ook rechtstreeks aan de bevolking aangeboden en gaf ze aan dat zij met het College de bestuurlijke verantwoordelijkheid draagt. Dat deed ze in de tweewekelijkse videoboodschap over de ontwikkelen rondom het herstel na de cyberaanval. In de boodschap gaf ze ook aan dat nog lang niet alles op orde is en dat de de gemeentelijke aanslagen veel later dan normaal op de deurmat liggen van de burgers. Ook de aanvragers van bouwkavels in de gemeente Hof van Twente moeten nog even geduld hebben. De videoboodschap is de via deze LINK te bekijken.

Gerelateerde berichten

  • ICT-opbouw gemeente nu op 70%12 november 2021 ICT-opbouw gemeente nu op 70% Op 1 december aanstaande is het precies een jaar geleden dat de gemeente hof van Twente werden getroffen door een fatale cyberaanval die de systemen plat legde. Burgemeester Nauta heeft […]
  • Poll: College moet opstappen na fatale hack31 maart 2021 Poll: College moet opstappen na fatale hack Een even zo snoeiharde uitkomst van een poll op deze site als de resultaten van het onafhankelijke onderzoek na de fatale cyberaanval op de gemeente Hof van Twente. Van de iets meer dan […]
  • Nauta door het stof over verantwoordelijkheid cyberaanval25 maart 2021 Nauta door het stof over verantwoordelijkheid cyberaanval Burgemeester Nauta ging, als portefeuillehouder, diep door het stof tijdens de spoedvergadering over de cyberaanval op de computersystemen van de gemeente Hof van Twente. Ze bood haar […]
  • Ondernemers organiseren avond over cyber-security13 mei 2022 Ondernemers organiseren avond over cyber-security Goor Collectief organiseert komende maandagavond, 16 mei, een avond over cybersecurity in samenwerking met het ondernemersplatform Hof van Twente waarin alle ondernemersverenigingen in de […]
  • Weinig aandacht voor cyberveiligheid in verkiezingsprogramma’s17 februari 2022 Weinig aandacht voor cyberveiligheid in verkiezingsprogramma’s Er is weinig aandacht voor cyberveiligheid in de verkiezingsprogramma's van de politieke partijen in de Hof van Twente voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. RTV Oost meldt dat […]