Plantjesactie HV Dynamiek verlengd

De plantjesactie van Handbalvereniging Dynamiek gaat langer door. Er kunnen nu Tot 15 april zogenoemde hangers online besteld worden. De hangers kosten net als in vorige jaren €8,50 per stuk. Bestellen kan via het bestelformulier op de website: https://www.hvdynamiek.nl/. De planten kunnen bij Rick’s Flowers op het Weversplein worden afgehaald op vrijdag 23 of zaterdag 24 april 2021. Voor een kleine vergoeding worden de hangers ook bezorgd.

Gerelateerde berichten

  • Plantjesactie van Handbalvereniging Dynamiek28 februari 2021 Plantjesactie van Handbalvereniging Dynamiek Na een jaar van afwezigheid heeft Handbalvereniging Dynamiek naar een alternatief gezocht voor de jaarlijkse ritten door Goor met aanhangers vol met plantjes. Er kunnen vanaf dit moment […]
  • Plantjesactie Dynamiek11 april 2019 Plantjesactie Dynamiek Handbal vereniging Dynamiek houdt komende zaterdag haar jaarlijkse plantjes-actie. De leden en jeugdleden gaan dan samen met ouders, de éénjarige voorjaarsbloeiers in diverse wijken van […]
  • Zaterdag plantjesactie Handbalvereniging Dynamiek18 april 2018 Zaterdag plantjesactie Handbalvereniging Dynamiek Komende zaterdag, 21 april, houdt Handbalvereniging Dynamiek in Goor haar jaarlijkse plantjesactie. De jeugdleden van Dynamiek gaan dan samen met hun ouders én de seniorenleden, de […]
  • Nieuwe jeugdscheidsrechters voor handbalvereniging Dynamiek4 januari 2017 Nieuwe jeugdscheidsrechters voor handbalvereniging Dynamiek De Goorse handbalvereniging Dynamiek heeft in de afgelopen periode 10 spelleiders annex jeugdscheidsrechter opgeleid uit eigen vereniging. Door de groei van de club is behoefte aan meer […]
  • Spoelman nieuwe voorzitter HV Dynamiek14 februari 2021 Spoelman nieuwe voorzitter HV Dynamiek Arjan Spoelman (foto) is de nieuwe voorzitter van de Goorse handbalvereniging Dynamiek. De 49-jarige Gorenaar zit nu een jaar in het bestuur en neemt de voorzittershamer over van Ronald […]