Goorse jongeren richten jongerenraad op voor de Hof

Op initiatief van de Goorse jongeren Merel Lugtmeier en Mathijs Gelen is een jongerenraad opgericht die de belangen van de jeugd in de hele gemeente Hof van Twente moet gaan behartigen. Er wordt volgens het duo nog te weinig geluisterd naar jongeren en met een dergelijk orgaan moet daar verandering in komen. De raad werft nu leden via social media en wil in alle kernen vertegenwoordigd zijn. Er zijn inmiddels gesprekken gepland met de lokale fracties van de politieke partijen en wethouder Pieter van Zwanenburg. Wie zich ook aan wil melden kan dat doen via instagram of Facebook (@jongerenraadhvt) of mailen naar jongerenraadhvt@nullgmail.com. Tien jaar geleden werd ook een jongerenraad opgericht op voorspraak van de gemeente maar dat hield geen stand.

Gerelateerde berichten