Nieuw asfalt op kruising Diepenheimseweg-Kevelhamlaan

Er komt een nieuwe asfaltlaag op het wegdek van de op kruising Diepenheimseweg–Kevelhamlaan. Door de strenge vorst is er schade ontstaan waardoor de asfaltlaag vervangen moet worden. Daarom is dit traject volgende week dinsdag, 13 april, de hele dag afgesloten voor alle verkeer. Het ‘gele’ asfalt op deze kruising Diepenheimseweg – Kevelhaml is al vaker hersteld maar dit jaar zijn er toch nieuwe schades ontstaan. Dit komt door het type asfalt (geel) en de laatste vorstperiode. Daarom wordt nu het gele asfalt vervangen door kwalitatief beter zwart asfalt waarop later een gele coating wordt aangebracht. Het verkeer wordt op deze dag omgeleid via de N364 om naar het centrum of uit de kern te komen. Verkeer uit de Kevelhammerhoek kan alleen gebruik maken van het Poolspad.

Gerelateerde berichten

  • Komende weken overlast door wegwerkzaamheden27 mei 2020 Komende weken overlast door wegwerkzaamheden Er moet in Goor in de komende weken rekening worden gehouden met overlast op een aantal wegen en fietspaden in verband met wegwerkzaamheden. Zo wordt, nog voor de zomervakantie, op een […]
  • Enterseweg en Zomerweg dit weekeinde dicht15 augustus 2015 Enterseweg en Zomerweg dit weekeinde dicht Verkeersdeelnemers die dit weekeinde via de Enterseweg richting Enter of het Zeldam willen moeten een andere weg kiezen. Door werkzaamheden aan het asfalt is de weg na de rotonde bij de […]
  • Protestcaravan Kevelhammerhoek vernield28 oktober 2021 Protestcaravan Kevelhammerhoek vernield De caravan van Kobus van Engelen, die op de Kevelhammerhoek staat, is in de afgelopen week omgegooid en vernield door onbekenden. De caravan staat er uit protest tegen de nog niet […]
  • Weg naar Markelo komende maand afgesloten7 september 2021 Weg naar Markelo komende maand afgesloten De N753 over de Herikerberg richting Markelo en de A1 is de komende maand afgesloten voor groot onderhoud. Gisteren is begonnen met het vervangen van her bestaande asfalt voor een nieuw […]
  • GTC wil twee Padelbanen realiseren1 september 2021 GTC wil twee Padelbanen realiseren De Goorse Tennis Club wil op het eigen terrein aan de Diepenheimseweg twee Padelbanen realiseren. Padel is een vorm van tennis dat in populariteit enorm groeiende is. Padel wordt gespeeld […]