Nieuw asfalt op kruising Diepenheimseweg-Kevelhamlaan

Er komt een nieuwe asfaltlaag op het wegdek van de op kruising Diepenheimseweg–Kevelhamlaan. Door de strenge vorst is er schade ontstaan waardoor de asfaltlaag vervangen moet worden. Daarom is dit traject volgende week dinsdag, 13 april, de hele dag afgesloten voor alle verkeer. Het ‘gele’ asfalt op deze kruising Diepenheimseweg – Kevelhaml is al vaker hersteld maar dit jaar zijn er toch nieuwe schades ontstaan. Dit komt door het type asfalt (geel) en de laatste vorstperiode. Daarom wordt nu het gele asfalt vervangen door kwalitatief beter zwart asfalt waarop later een gele coating wordt aangebracht. Het verkeer wordt op deze dag omgeleid via de N364 om naar het centrum of uit de kern te komen. Verkeer uit de Kevelhammerhoek kan alleen gebruik maken van het Poolspad.

Gerelateerde berichten

  • Komende weken overlast door wegwerkzaamheden27 mei 2020 Komende weken overlast door wegwerkzaamheden Er moet in Goor in de komende weken rekening worden gehouden met overlast op een aantal wegen en fietspaden in verband met wegwerkzaamheden. Zo wordt, nog voor de zomervakantie, op een […]
  • Enterseweg en Zomerweg dit weekeinde dicht15 augustus 2015 Enterseweg en Zomerweg dit weekeinde dicht Verkeersdeelnemers die dit weekeinde via de Enterseweg richting Enter of het Zeldam willen moeten een andere weg kiezen. Door werkzaamheden aan het asfalt is de weg na de rotonde bij de […]
  • Oald Goor: Poelsbeek in optima forma18 april 2021 Oald Goor: Poelsbeek in optima forma Een heerlijk gevoel voor de redacteuren van Oald Goor om weer af te dalen naar de koffer met oude prenten uit het begin van vorige eeuw. De Diepenheimseweg in volle glorie. Op deze […]
  • Kloosterlaan tijdelijk afgesloten14 maart 2021 Kloosterlaan tijdelijk afgesloten Een deel van de Goorse Kloosterlaan is morgen afgesloten voor alle verkeer. Dit in verband met riool- en straatwerkzaamheden. Deze worden uitgevoerd vanaf de Hengevelderstraat. Het […]
  • Kindvriendelijk Goor ondersteunt schaatsende kinderen op Kevelhammerhoek13 februari 2021 Kindvriendelijk Goor ondersteunt schaatsende kinderen op Kevelhammerhoek Een aantal vrijwilligers van de Stichting Kindvriendelijk Goor gaat het vandaag voor kinderen gezellig maken op de Kevelhammerhoek. Daar wordt sinds gisteren volop geschaatst en de […]