Online bijeenkomst tegen eenzaamheid

Salut organiseert komende donderdag, 8 april, de online-bijeenkomst ‘Een tegen eenzaamheid Hof van Twente’. op Eenzaamheid is van alle leeftijden en van alle tijden. Er wordt al veel gedaan door allerlei organisaties in de Hof van Twente om eenzaamheid te voorkomen en aan te pakken maar is volgens deskundigen nog veel te doen. Daarom organiseren de gemeente Hof van Twente en Salut Welzijn in samenwerking met Movisie deze online-startbijeenkomst vanuit het pact ‘Een tegen eenzaamheid’ van de overheid. Wie mee wil denken kan zich aanmelden via info@nullsalut-welzijn.nl. De bijeenkomst wordt geopend door wethouder Pieter van Zwanenburg. Daarna volgt een korte presentatie over vormen van eenzaamheid en wordt er in groepjes gewerkt aan korte opdrachten.

Gerelateerde berichten

  • Salut: vervolg eenzaamheidsbijeenkomst16 juni 2021 Salut: vervolg eenzaamheidsbijeenkomst Salut gaat een vervolg geven aan het aanpakken van eenzaamheid. Op dinsdag 6 juli van 15.00 uur tot 17.00 uur is een vervolgbijeenkomst. Heeft u zelf te maken met eenzaamheid? Komt u in […]
  • Wie stuur jij een kaartje vanaf je vakantieadres?17 augustus 2022 Wie stuur jij een kaartje vanaf je vakantieadres? Dat is de vraag die welzijnsorganisatie Salut ook via deze weg wil voorleggen. Niet iedereen heeft de mogelijkheid of zit in de situatie om op vakantie te gaan en voor achterblijvers […]
  • Wensen Nauta uit wensboom in vervulling19 juli 2022 Wensen Nauta uit wensboom in vervulling Het heeft even geduurd door corona maar de wens van burgemeester Ellen Nauta van december 2020 is gisteren vervuld: een appeltaart bakken met de cliĆ«nten van Aveleijn DAC De Roos. Vol […]
  • Vernieuwd pand Bibliotheek, GGD, Viverion en Salut officieel geopend2 oktober 2021 Vernieuwd pand Bibliotheek, GGD, Viverion en Salut officieel geopend Met enkele mooie woorden en een officiĆ«le openingshandeling van wethouder Pieter van Zwanenburg is vanmorgen het vernieuwde en verbouwde pand naast het gemeentehuis, in gebruik genomen. […]
  • Online theatervoorstelling over dementie12 mei 2021 Online theatervoorstelling over dementie Dementie Twente organiseert samen met haar partners en Theater aan de Lijn een onlineactiviteit op donderdag 27 mei die speciaal is bedoeld voor mantelzorgers en vrijwilligers die werken […]