Online bijeenkomst tegen eenzaamheid

Salut organiseert komende donderdag, 8 april, de online-bijeenkomst ‘Een tegen eenzaamheid Hof van Twente’. op Eenzaamheid is van alle leeftijden en van alle tijden. Er wordt al veel gedaan door allerlei organisaties in de Hof van Twente om eenzaamheid te voorkomen en aan te pakken maar is volgens deskundigen nog veel te doen. Daarom organiseren de gemeente Hof van Twente en Salut Welzijn in samenwerking met Movisie deze online-startbijeenkomst vanuit het pact ‘Een tegen eenzaamheid’ van de overheid. Wie mee wil denken kan zich aanmelden via info@nullsalut-welzijn.nl. De bijeenkomst wordt geopend door wethouder Pieter van Zwanenburg. Daarna volgt een korte presentatie over vormen van eenzaamheid en wordt er in groepjes gewerkt aan korte opdrachten.

Gerelateerde berichten

  • Alzheimercaf√© dinsdag feestelijk geopend23 januari 2020 Alzheimercaf√© dinsdag feestelijk geopend Het nieuwe Alzheimer Caf√© gaat komende dinsdag, 28 januari, van start met een feestelijke opening in De Reggehof in Goor. Dat zal gebeuren door wethouder Pieter van Zwanenburg. […]
  • Minder uitzettingen door ander beleid17 oktober 2019 Minder uitzettingen door ander beleid Woningcorperatie Viverion, dat veel woningen in Goor verhuurd, gaat samen met welzijnsinstelling Salut en de gemeente Hof van Twente bezig om betalingsproblemen bij huurders zo snel […]
  • Reggehof nodigt eenzame Gorenaren uit7 oktober 2018 Reggehof nodigt eenzame Gorenaren uit Theater De Reggehof gaat voor de voorstelling van Leonie Meijer (foto) van komende vrijdag 50 eenzame Gorenaren uitnodigen voor een gezellige avond in het theater. Dit in het kader van de […]
  • Welzijnswijzer Salut huis aan huis bezorgd30 november 2017 Welzijnswijzer Salut huis aan huis bezorgd Welzijnsorganisatie Salut heeft een nieuwe Welzijnswijzer uitgebracht die huis aan huis bezorgd wordt- of is. Dit boekje is speciaal bedoeld voor senioren en mantelzorgers uit Goor en […]
  • Bibliotheek vanaf donderdag een maand gesloten20 april 2021 Bibliotheek vanaf donderdag een maand gesloten De Bibliotheek in Goor is vanaf komende donderdag gesloten vanwege de verbouwing die dan van start gaat. Het is de bedoeling om de bieb op 25 mei weer te kunnen openen. In het verbouwde […]