Een 1 april-grap of toch niet ?

Er kwam veel reactie op het bericht vanochtend waarin een ‘Stoombad’ werd aangekondigd op het TSB-terrein. Het bleek uiteindelijk een grap met een serieuze ondertoon en niet van onze redactie afkomstig. Kunstenares Linda Biemans, die een ruimte huurt op het terrein, is de afzender en kwam tot het idee met projectmanager Bart Greven van de gemeente Hof van Twente. Hij beaamt dat er sprake is van een 1 april-grap maar zegt erbij dat het in de toekomst wél de bedoeling is om waterrecreatie te creëren op het TSB-terrein. “Er zit iets in wat we in de toekomst echt willen” zegt Greven desgevraagd. “Alleen niet op die plek waar dat gat is gegraven. Wel bij de grote waterpartij die nu nog verscholen zit tussen het gewas richting het zwembadterrein. Dat is, en velen weten dat niet, een aanzienlijk groot stuk wat uitstekend kan worden omgetoverd tot zwemvijver met strand en en strandrecreatie. Daar denken we dus echt serieus over na…”

Hier du niet, wel elders op het terrein over een aantal jaren

Gerelateerde berichten

  • TSB-terrein krijgt nieuwe naam: Goor Op Stoom15 maart 2021 TSB-terrein krijgt nieuwe naam: Goor Op Stoom Goor Op Stoom is de nieuwe naam voor het voormalige terrein van de Twentse Stoomblekerij aan de D.J. Bunschotenstraat. Het terrein van in totaal 18 hectare wordt in de komende jaren […]
  • Bewoners kunnen meedenken over wonen ‘op Stoom’14 april 2021 Bewoners kunnen meedenken over wonen ‘op Stoom’ Gorenaren krijgen de kans om mee te denken over de herontwikkeling van het TSB-terrein dat door de gemeente is aangekocht. In de komende jaren wordt dat een nieuw stadspark met woningen […]
  • Tijdelijk ‘Stoombad’ op TSB-terrein1 april 2021 Tijdelijk ‘Stoombad’ op TSB-terrein Er komt een tijdelijk 'stoombad' op het voormalige TSB-terrein in Goor. Het waterproject is een idee van de Almelose kunstenares Linda Biemans en moet vooral vertier bieden aan kinderen. […]
  • Nieuwe weg richting TSB-terrein deze zomer aangelegd25 februari 2021 Nieuwe weg richting TSB-terrein deze zomer aangelegd De nieuwe weg die moet worden aangelegd vanaf de Entersestraat naar het TSB-terrein (foto) moet nog deze zomer worden opgeleverd. Dat staat in een raadsbrief van de gemeente Hof van […]
  • Gemeenteraad akkoord met aankoop Stoomblekerij16 september 2020 Gemeenteraad akkoord met aankoop Stoomblekerij De gemeenteraad van de gemeente Hof van Twente is gisteravond unaniem akkoord gegaan met de aankoop van het terrein waar vroeger de Twentsche Stoomblekerij was gevestigd (foto). De […]