Een 1 april-grap of toch niet ?

Er kwam veel reactie op het bericht vanochtend waarin een ‘Stoombad’ werd aangekondigd op het TSB-terrein. Het bleek uiteindelijk een grap met een serieuze ondertoon en niet van onze redactie afkomstig. Kunstenares Linda Biemans, die een ruimte huurt op het terrein, is de afzender en kwam tot het idee met projectmanager Bart Greven van de gemeente Hof van Twente. Hij beaamt dat er sprake is van een 1 april-grap maar zegt erbij dat het in de toekomst wél de bedoeling is om waterrecreatie te creëren op het TSB-terrein. “Er zit iets in wat we in de toekomst echt willen” zegt Greven desgevraagd. “Alleen niet op die plek waar dat gat is gegraven. Wel bij de grote waterpartij die nu nog verscholen zit tussen het gewas richting het zwembadterrein. Dat is, en velen weten dat niet, een aanzienlijk groot stuk wat uitstekend kan worden omgetoverd tot zwemvijver met strand en en strandrecreatie. Daar denken we dus echt serieus over na…”

Hier du niet, wel elders op het terrein over een aantal jaren

Gerelateerde berichten

  • TSB-terrein krijgt nieuwe naam: Goor Op Stoom15 maart 2021 TSB-terrein krijgt nieuwe naam: Goor Op Stoom Goor Op Stoom is de nieuwe naam voor het voormalige terrein van de Twentse Stoomblekerij aan de D.J. Bunschotenstraat. Het terrein van in totaal 18 hectare wordt in de komende jaren […]
  • Online prikbord voor ideeën Op Stoom22 juli 2021 Online prikbord voor ideeën Op Stoom Wie goede ideeën heeft voor het grootschalige project Op Stoom op het terrein van de voormalige Twentsche Stoomblekerij, kan deze vanaf nu ook kwijt op een online prikbord dat op de site […]
  • Wie wil in de ‘Denktank Op Stoom’17 juni 2021 Wie wil in de ‘Denktank Op Stoom’ Er wordt een denktank geformeerd om de plannen voor het grootschalige project Op Stoom beter aan te laten sluiten op de wensen en ideeën van betrokkenen in en om Goor. Het is de bedoeling […]
  • Kinderatelier Linda morgen van start op TSB-terrein3 mei 2021 Kinderatelier Linda morgen van start op TSB-terrein Kinderatelier bij Linda gaat morgen4 mei van start. Deze week worden er speciale vakantieactiviteiten aangeboden. Morgen komende vrijdag 7 mei zijn kinderen vanaf ongeveer acht jaar […]
  • Bewoners kunnen meedenken over wonen ‘op Stoom’14 april 2021 Bewoners kunnen meedenken over wonen ‘op Stoom’ Gorenaren krijgen de kans om mee te denken over de herontwikkeling van het TSB-terrein dat door de gemeente is aangekocht. In de komende jaren wordt dat een nieuw stadspark met woningen […]