In De Veste aan de hand van je idool

daan vorkink

Het is voor veel kinderen een droom. Het veld op met jouw grote idool. Voor Daan Vorkink werd het afgelopen weekend werkelijkheid. Hij mocht aan de hand van FC Twente-aanvoerder Peter Wisgerhof De Grolsch Veste betreden. Daan was de kleinste en de jongste en dus mocht hij als eerste het veld op. Daan heeft nog even gekletst met Wisgerhof, maar is zo onder de indruk dat hij niet meer weet waar de voormalig international het over had.

Gerelateerde berichten

  • Forse nederlagen Hector en Twenthe in bekertoernooi13 september 2020 Forse nederlagen Hector en Twenthe in bekertoernooi Hector en Twenthe gingen vandaag fors onderuit in de laatste bekerduels voorafgaand aan de competitiestart van volgende week. Vierdeklasser SV Hector verloor op eigen veld van […]
  • Boekenmarkt 2010 in de Klokkenkamp5 november 2010 Boekenmarkt 2010 in de Klokkenkamp De traditionele boekenmarkt in Goor wordt dit jaar volgende week zaterdag gehouden. Locatie is net als vorig jaar De Klokkenkamp aan de Diepenheimseweg. Het aanbod bestaat uit meer dan […]
  • Bloemen voor bridgekampioenen11 september 2018 Bloemen voor bridgekampioenen Bridgeclub Niet Kwetsbaar heeft deze week haar clubkampioenen in het zonnetje gezet op de jaarlijkse ledenvergadering. Bloemen dus voor de dames Trudy en Louise Vrielink, die zich tot […]
  • Schuilenborg reikt optochtprijzen uit17 juni 2014 Schuilenborg reikt optochtprijzen uit Jan Schuilenborg zal dit jaar de hoogste prijzen van de Allegorische Optocht uitreiken. De Gorenaar was zelf jarenlang wagenbouwer voor 't Gijmink en Ze Noaberz. Vanwege gezondsheidredenen […]
  • Ondernemers Laarschool houden open huis2 november 2021 Ondernemers Laarschool houden open huis Op zondag 14 november zetten de zeven ondernemers in ondernemershuis Het Laar, devoormalige Laarschool, hun deuren open voor ge├»nteresseerden. Tijdens deze open dag latenzij het publiek […]