Schoolplein Heeckeren op tv bij RTL-Z

Het ‘groene’ schoolplein van de Goorse Heeckerenschool is vanmiddag in beeld bij het programma ‘How it’s done’ op RTL-Z. De Haaksbergse hovenier Henk van Veen realiseert dit project samen met een groot aantal ouders van leerlingen van de school aan de Goorse Kloosterlaan. De Heeckerenschool heeft hiervoor een subsidie gekregen van de provincie Overijssel en de gemeente om de schoolomgeving groener te maken. Er zijn 45 bomen geplant en er zijn duurzame speeltoestellen geplaatst. Ook zijn er diverse vogelhuisjes en insektenhotels. het programma begint vanmiddag om 16:30 uur.

Gerelateerde berichten

  • Groen schoolplein Heeckeren geopend9 juni 2021 Groen schoolplein Heeckeren geopend Het zogenoemde Groene Schoolplein naast de Heeckerenschool is vanochtend officiĆ«el in gebruik genomen. Wethouder Piet van Zwanenburg deed de openingshendeling in het bijzijn van alle […]
  • Vernielingen op nieuw groen speelplein Heeckerenschool19 april 2021 Vernielingen op nieuw groen speelplein Heeckerenschool Vandalen hebben vernielingen aangericht op het vernieuwde groen schoolplein van de Heeckerenschool aan de Kloosterlaan. Er zijn enkele bomen en een verkeersbord vernield. De […]
  • Heeckerenschool krijgt ‘groen’ speelplein8 maart 2021 Heeckerenschool krijgt ‘groen’ speelplein De Heeckerenschool is aardig op stoom met de realisatie van het zogenoemde 'groene' schoolplein. Daar is onder leiding van de Haaksbergse hovenier Henk van Veenvoorjaars in de […]
  • Agnes Dijkman neemt na 45 dienstjaren afscheid bij de Heeckerenschool8 juli 2022 Agnes Dijkman neemt na 45 dienstjaren afscheid bij de Heeckerenschool Juf Agnes Dijkman nam vandaag, na maar liefst 45 jaren in het onderwijs werkzaam te zijn geweest, afscheid van basisschool Heeckeren waar ze sinds 2014 werkzaam is geweest. Ze werd in een […]
  • Gezelligheid tijdens Burendag in Goor25 september 2021 Gezelligheid tijdens Burendag in Goor Gezelligheid troef op diverse plekken in Goor tijdens de jaarlijkse Burendag. Door Corona was dat vorig jaar niet mogelijk en diverse buurtbewoners gaven aan dat het weer fijn is om […]