Nationaal MS-fonds zoekt collectanten in Goor

Het Nationaal MS-fonds zoekt in Goor collectanten voor de MS collecteweek van 28 juni t/m 3 juli van dit jaar. Multiple Sclerose is een slopende ziekte die het centrale zenuwstelsel aantast en jaarlijks veel slachtoffers eist. Er is nog geen medicijn tegen MS gevonden. Om goed onderzoek mogelijk te blijven maken wordt er dus gecollecteerd. Wie zich geroepen voelt om huis aan huis geld op te halen voor dit fonds kan zich aanmelden via deze LINK.

Gerelateerde berichten

  • MS-fonds zoekt collectanten in Goor14 oktober 2020 MS-fonds zoekt collectanten in Goor Het nationaal MS-fonds zoekt collectanten gezocht in Goor. De landelijke huis-aan-huiscollecte van dit fonds is in de week van 16 tot en met 21 november. Door het Corona-virus ziet de MS […]
  • KWF Kankerbestrijding zoekt collectanten in Goor24 juli 2021 KWF Kankerbestrijding zoekt collectanten in Goor Door een aantal afzeggingen zoekt de Afdeling Goor van KWF Kankerbestrijding nog enkele collectanten voor de collecte die dit jaar wordt gehouden van 6 tot en met 11 september. Wie zich […]
  • KWF Kankerbestrijding zoekt collectanten in Goor17 augustus 2020 KWF Kankerbestrijding zoekt collectanten in Goor De afdeling Goor van KWF Kankerbestrijding zoekt nog enkele collectanten voor de collecte die dit jaar wordt gehouden van 30 augustus t/m 5 september. Dit omdat er een aantal afzeggingen […]
  • MS Fonds zoekt collectanten in Goor5 juli 2020 MS Fonds zoekt collectanten in Goor Van 16 t/m 21 november aanstaande vindt de landelijke huis-aan-huiscollecte van het Nationaal MS Fonds plaats. Deze organisatie is naarstig op zoek naar collectanten in Goor. MS is de […]
  • Stevens zoekt collectanten voor longfonds26 april 2021 Stevens zoekt collectanten voor longfonds Na ruim 20 jaar is Joop Geerlings onlangs gestopt als co√∂rdinator van de Longfondscollecte in Goor. Hij heeft het stokje overgedragen aan Frank Stevens. De jaarlijkse collecte vindt dit […]