Bijleveld ‘buitengewoon adviseur’ CDA

Ank Bijleveld wordt ‘buitengewoon adviseur’ van het landelijk bestuur van het CDA. de Goorse bewindsvrouwe moet dat bestuur ‘scherp te houden en te adviseren’ over onder meer politieke kwesties. De huidige demissionaire Minister van Defensie moet het partijbestuur onder meer ondersteuning bieden in het maken van de verbinding tussen Den Haag en de regio’s. Ook moet ze advies geven over de partijcultuur en de organisatie. Bijleveld gaat nauw samenwerken met interim-voorzitter Marnix van Rij. Hij is de vervanger van Rutger Ploum die na de verkiezingen aftrad omdat het CDA vier van haar negentien zetels moest inleveren.

Ank Bijleveld, minister van het ministerie van Defensie

Gerelateerde berichten

  • Zelfs Ank staat buitenspel…8 maart 2021 Zelfs Ank staat buitenspel… Het zal de mensen in Goor ook niet zijn ontgaan; het is campagnetijd. En dus drukken de politici hun neus weer aan het venster. Zelfs ook in 't Twentse Haagje. In de vroege ochtend zagen […]
  • Bijleveld extra beschermd door hack gemeente Hof van Twente4 maart 2021 Bijleveld extra beschermd door hack gemeente Hof van Twente Het ministerie van Defensie heeft speciale maatregelen genomen om Ank Bijleveld extra te beschermen na de grote cyberaanval op de gemeente Hof van Twente in december. De angst is dat er […]
  • Nieuwe duurzame Jumbo geopend door minister Bijleveld3 maart 2021 Nieuwe duurzame Jumbo geopend door minister Bijleveld De nieuwe Jumbo-supermarkt aan de Goorse van Kollaan is vanmorgen in alle vroegte officiĆ«el geopend door de Ank Bijleveld. De Goorse Minister van Defensie kwam met haar man Riekele […]
  • Bijleveld roemt politie en marechaussee26 januari 2021 Bijleveld roemt politie en marechaussee Minister Ank Bijleveld van Defensie heeft zich inmiddels ook uitgesproken over de inzet van politie en marechaussee tijdens de rellen tegen de avondklok en corona-maatregelen van de […]
  • Kamervragen over kerkbezoek Bijleveld4 januari 2021 Kamervragen over kerkbezoek Bijleveld Het bezoek van minister Ank Bijleveld aan de Goorse Hofkerk op kerstavond, heeft geleid tot vragen in de Tweede Kamer. Volgens RTV Oost wil D66-er Maarten Groothuizen van de ministers […]