Trots op de nieuwe dierenambulance

De vrijwilligers van de Dierenambulance Hof van Twente zijn in hun nopjes met de nieuwe wagen. Na een oproep eerder werd er door veel mensen gedoneerd. Nu is het nog wachten op de stickers en dan gaat de ambulance ook de weg op.

Gerelateerde berichten

  • Dierenambulance zoekt met spoed vrijwilligers7 maart 2021 Dierenambulance zoekt met spoed vrijwilligers De Stichting Dierenambulance Hof van Twente is met spoed op zoek naar nieuwe vrijwilligers die hen komen helpen om de dieren te verzorgen. "We zitten momenteel erg krap en voor deze […]
  • Nieuwe dierenambulance is er, nu het interieur nog…26 december 2020 Nieuwe dierenambulance is er, nu het interieur nog… De stichting Dierenambulance Hof van Twente is er in geslaagd om een nieuwe vervangende bus te vinden voor de afgereden ambulance die niet meer bruikbaar is. Bij Wensink Mercedes Benz is […]
  • Veel hulp voor Stichting Dierenambulance maar nog niet genoeg10 november 2020 Veel hulp voor Stichting Dierenambulance maar nog niet genoeg De oproep op deze site van de Stichting Dierenambulance Hof van Twente heeft zijn uitwerking niet gemist. Er zijn sindsdien veel donaties binnen gekomen om een nieuwe Dierenambulance te […]
  • Medewerkers dierenambulance luiden noodklok4 november 2020 Medewerkers dierenambulance luiden noodklok De medewerkers van de Stichting Dierenambulance Hof van Twente zijn ten einde raad. De dierenambulance vertoont inmiddels zoveel mankementen dat het niet veilig is om er mee door te […]
  • Albatros in actie voor ambulance en voedselbank2 maart 2020 Albatros in actie voor ambulance en voedselbank Een aantal kinderen uit de groepen 5, 6, 7 en 8 van De Albatros zijn een actie gestart voor de Goorse voedselbank Goor én voor de Stichting Dierenambulance Hof van Twente. De kinderen […]