Gratis kledingbank opent weer de deuren

Tijdens Pasen krijgt ook de naastenliefde bij veel plaatsgenoten weer een extra stimulans. Om dit kracht bij te zetten gaat Stichting Doors Wide Open weer gratis kleding verstrekken voor minima in Goor en omgeving. Zij organiseert al vier keer per jaar een pop-up-store, waar ze vier kledingstukken kosteloos kunnen uitzoeken. De winkel is ook nu weer tijdelijk in het Proathuus en hangt vol met voorjaarskleding en schoenen. Overige publiek is ook welkom maar betaald de aangegeven prijs, artikelen kosten maximaal 10 euro per item. De winkel gaat open op donderdag 15 april en is dan een aantal weken open op donderdag en vrijdag. Door corona is dit alles wel op afspraak. Gezinnen die uitgenodigd worden om gratis te winkelen dienen hun uitnodiging mee te nemen. Heeft u voor 15 april geen uitnodiging ontvangen maar denkt u wel in aanmerking te komen dan kunt u deze aanvragen door te mailen naar stichtingdoorswideopen@nullgmail.com Een afspraak kan gemaakt worden via: 06-20539460.

Gerelateerde berichten

  • Doors Wide Open blijft op zoek naar vrijwilligers6 mei 2021 Doors Wide Open blijft op zoek naar vrijwilligers Stichting Doors Wide Open zoekt in verband met de groei vrijwilligers voor diverse onderdelen en werkzaamheden. Voor het Proathuus is zij op zoek naar enthousiaste en sociale mensen die […]
  • Kledingbank tijdelijk naar Het Proathuus20 oktober 2020 Kledingbank tijdelijk naar Het Proathuus De Kledingbank van Doors Wide Open verhuist tijdelijk naar Het Proathuus in de Grotestraat. Vanwege de verscherpte Corona-maatregelen mag daar voorlopig geen eten en drinken meer […]
  • Gratis kleding minima Hof van Twente11 september 2020 Gratis kleding minima Hof van Twente Vanaf vandaag is weer een uitgifte van gratis kleding door stichting Doors Wide Open. De kledingbank van Seine Braakman organiseert drie keer per jaar een pop-up-store van deze kosteloze […]
  • Kledingbank Seine in Farid Markt13 maart 2020 Kledingbank Seine in Farid Markt Kledingbank Seine van de stichting Doors Wide Open heeft onderdak gevonden in het achterste deel van Farid Markt in het Goorse centrum. Dat is in de afgelopen dagen ingericht en is vanaf […]
  • Kleding voor minima bij Doors Wide Open29 november 2019 Kleding voor minima bij Doors Wide Open Een kleding en speelgoedmarkt vandaag en morgen op de locatie van Doors Wide Open in Kerspel Goor tussen Goor en Hengevelde. Zogenoemde minima-gezinnen hebben van de gemeente een bon […]