Nick in finale mooiste man van Nederland

De mooiste man van Nederland is mogelijk gewoon woonachtig in Goor. Nick Pijfers is namelijk doorgedrongen tot de grande finale van Misters of The Netherlands. Op zaterdag 1 mei is de verkiezing. Online en dus kan hij heel goed de steun gebruiken van zijn plaatsgenoten. En niet alleen van de jippige dames. De uitverkiezing is te volgen via een live-stream en via deze route kun je op Nick stemmen.

Gerelateerde berichten

  • Wie wordt Held van de Hof?14 juni 2021 Wie wordt Held van de Hof? Hofmarketing organiseert ook dit weer de 'Held van de Hof-verkiezing'. In vier categorie├źn kunnen genomineerden vanaf dit moment worden aangedragen. In de categorie wonen is er een award […]
  • Nick derde bij Misters of The Netherlands2 mei 2021 Nick derde bij Misters of The Netherlands Nick Pijfers is gisteravond derde geworden bij de verkiezing Mooiste man van Nederland 2021. In de finale moest de Goorse hunk zijn concurrenten Tjardo Vollema en Mike van Wijk voor zich […]
  • Nauta derde in ‘beste bestuurder-verkiezing’4 januari 2021 Nauta derde in ‘beste bestuurder-verkiezing’ Bij de verkiezing van de beste bestuurder van Twente van het afgelopen jaar, door het online opinieplatform De Roskam, is burgemeester Ellen Nauta van de gemeente Hof van Twente op de […]
  • Nauta weer in top 10 beste bestuurders van Twente28 december 2020 Nauta weer in top 10 beste bestuurders van Twente Burgemeester Ellen Nauta-van Moorsel van de gemeente Hof van Twente is wederom genomineerd voor de titel 'Beste bestuurder van Twente'. Deze verkiezing wordt elk jaar georganiseerd door […]
  • Auto Ruesink in landelijke finale BOVAG16 juli 2019 Auto Ruesink in landelijke finale BOVAG Auto Ruesink zit in de finale van de verkiezing 'Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2019-2020' van de BOVAG. Het autobedrijf aan de Goorse Deldensestraat kwam de halve finale door […]