Boom omgewaaid, brandweer in actie

De Goorse brandweer heeft vanmiddag na het nodige zagerij een omgewaaide boom weggehaald vanaf de Haalsbergerweg. Ook weelde een tak van het fietspad aan de Diepenheimseweg gehaald. Het is aardig onstuimig op deze Tweede Paasdag. Foto’s: Hof van Twente Fotografie.

Gerelateerde berichten

  • IJsbaan weer open!18 december 2010 IJsbaan weer open! Het is voorlopig op en af, dit winterseizoen, voor wat betreft de mogelijkheden om te schaatsen op de Goorse IJsbaan 't Slag maar het lijkt erop dat er nu een periode aanbreekt waarin […]
  • Schoenmaker Schuurman ook in Goor (adv)15 mei 2014 Schoenmaker Schuurman ook in Goor (adv) Schoenmaker Schuurman uit Markelo biedt vanaf heden ook haar diensten aan in Goor. Alle schoen- en lederwarenreparaties zijn nu ook aan te bieden bij Schuurman Schoenen in Goor. Alle […]
  • Hof koploper bij groei werkgelegenheid27 april 2017 Hof koploper bij groei werkgelegenheid Goor weet goed te profiteren van de groei van de Twentse economie. In een jaar tijd nam het werkloosheidspercentage in 't Twentse Haagje en de overige kernen in de Hof met bijna 15% […]
  • Happy Birthday22 april 2010 Happy Birthday Hoi Gerrit Van harte gefeliciteerd met je 60e verjaardag. Ik hoop dat je een leuke dag had. Groetjes Jolanda Bosman
  • Ook Goor kleurt roze in de hoofdstad4 augustus 2018 Ook Goor kleurt roze in de hoofdstad Gorenaren, je ziet ze altijd en overal. Zeker als het gaat om feestjes. En dus ontbreekt het lokale sausje vandaag niet bij de Gay Parade in Amsterdam. In onze hoofdstad zijn tientallen […]