Koningsrit van Goorse Oranjevereniging

Wat er allemaal wel of niet mogelijk is in het Goorse tijdens Koningsdag 2021 is nog ongewis maar één ding is in ieder geval wel te doen en dat is de Koningsrit van de Oranjevereniging op 27 april. Dit start dan op het Schoolfeesplein om 11:00 uur en duurt tot 14:00 uur. Meer informatie daarover op de Facebookpagina van de vereniging. De vrijmarkt en Apolloconcert gaan in ieder geval niet door. Het Rondje van de Koning bij De Bebsel is nog niet helemaal afgeschreven. Als tijdens de nieuwe persconferentie versoepelingen worden aangekondigd waardoor terrassen weer open kunnen, is dat voor de Koningsmiddag nog wel een optie, in welke vorm dan ook.

Gerelateerde berichten

  • Programma Konings- of Woningsdag…26 april 2020 Programma Konings- of Woningsdag… De geplande activiteiten tijdens Koningsdag gaan komende allemaal niet door en dus is er geen vrijmarkt, Apolloconcert en Rondje van de Koning bij De Bebsel. Wel roept de Goorse […]
  • Schrijf of teken voor de Koning20 april 2020 Schrijf of teken voor de Koning De Goorse Oranjevereniging roept de kinderen uit het Twentse Haagje tot en met 12 jaar, op om in het kader van Koningsdag, komende maandag 27 april, een brief te schrijven of een tekening […]
  • Kleintje Schoolfeest bij De Bebsel28 april 2019 Kleintje Schoolfeest bij De Bebsel Het was een prachtig voorproefje op dat waar Goor zich eind juni weer vol in zal storten. Het 'Rondje van de Koning' bij De Bebsel was een kleintje Schoolfeest voor jong en oud. Binnen en […]
  • Klucht, Koningsdag en derby…26 april 2019 Klucht, Koningsdag en derby… Het komende weekeinde zit in Goor vol activiteiten en dat concentreert zich voor het grootste deel op Koningsdag morgen. Vanavond is er allereerst de klucht 'Medisch Centrum Best' in De […]
  • ‘Oud’ nieuw onderdeel op Koningsdag11 april 2019 ‘Oud’ nieuw onderdeel op Koningsdag Eind deze maand staat Koningsdag weer voor de deur. Ook dit jaar worden er weer diverse activiteiten en evenementen georganiseerd door de oranjevereniging en horecabedrijven in Goor. De […]