Kringloop-outlet neemt activiteiten Witgoed Habbekrats over

De activiteiten van Witgoed Habbekrats, dat in de Goorse Grotestraat was gevestigd sinds januari van het vorig jaar, worden overgenomen door Kringloop-outlet Hof van Twente. De kringloopwinkel zet de reparatie en de verkoop onder dezelfde naam door in het onderkomen aan de Pastoriestraat. De Goorse kringloopwinkel wil de activiteiten richting het bedrijfsleven nog meer uit gaan breiden om zo meer inkomsten te genereren. “Dat bedrijfsleven willen we ook meer betrekken bij het sociale domein door bijvoorbeeld de verkoop van kantoorartikelen waarvan een deel naar onze kringloopwinkel gaat” zegt bedrijfsleider Jan Reef.

“Ook wij hebben het moeilijk in deze tijd en krijgen geen overheidssteun. Dat is er wel steeds meer vanuit het bedrijfsleven zoals de bus die gesponsord is.” Bij Kringloop Hof van Twente werken veelal mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en statushouders die in de kringloopwinkel klaar kunnen worden gestoomd voor een ‘echte’ baan. Daarnaast heeft de kringloop ook de co√∂rdinatie van de in totaal 60 tuinen, die door vrijwilligers worden bijgehouden voor ouderen en andere hulpbehoevenden, overgenomen van Salut.

Gerelateerde berichten

  • Inbraak bij Kringloop-outlet6 mei 2019 Inbraak bij Kringloop-outlet De Kringloop-outlet Hof van Twente aan de Pastoriestraat is afgelopen weekeinde bestolen door inbrekers. Zij wisten binnen te komen en een aanzienlijk bedrag aan contant geld buit te […]
  • Een kijkje in de nieuwe Kringloop-outlet…16 maart 2018 Een kijkje in de nieuwe Kringloop-outlet… Afgelopen donderdag opende de nieuwe Kringloop-outlet van 'Hof van Anpakk'n' de deuren van het grote bedrijfspand aan de Pastoriestraat. De nieuwe hal met nieuwe en tweedehands spullen is […]
  • IJsjes voor Doors Wide Open2 oktober 2020 IJsjes voor Doors Wide Open In de categorie 'De zomer is voorbij maar de warmte nog niet' werden de medewerkers van Doors Wide Open vanmiddag bij 't Proathuus in het Goorse centrum verrast door Bennie Pril van […]
  • Habbekrats verhuisd naar de ‘overkant’31 maart 2020 Habbekrats verhuisd naar de ‘overkant’ Habbekrats is sinds deze week verhuisd naar de 'overkant'. De zaak die gebruikt witgoed in- en verkoopt zit nu in het pand naast Scapino in de Grotestraat en komt uit de bedrijfsruimte […]
  • Fiets ontvreemd in Pastoriestraat onder toeziend oog van eigenaar15 augustus 2018 Fiets ontvreemd in Pastoriestraat onder toeziend oog van eigenaar Een brutale fietsendiefstal in ons Twentse Haagje. Afgelopen dinsdag 14 augustus is er in de Pastoriestraat een tweewieler ontvreemd. De eigenaar, die even verderop stond, zag hoe iemand […]