Gerry na 9 jaar Stoevelaar met pensioen

Een fraai gedichtje van de collega’s van Gerry die na negen jaar trouwe dienst bij De Stoevelaar met pensioen gaat… Onze lieve collega van de Stoevelaar, is met het werken hier, helemaal klaar. Ze gaat genieten van haar welverdiende pensioen en we gaan haar zeker erg missen… maar Gerry, die heeft genoeg te doen! Na 9 jaar neemt ze afscheid van ons team. Een echte ‘lieverd’ vinden bewoners en collega’s … unaniem! Lieve Gerry we wensen je een hele mooie toekomst en geniet van je nieuw verworven vrije tijd… We heffen onze beker koffie en proosten op jou én je gezondheid! Het ga je goed meid! Liefs van je collega’s van de afdeling ‘Eyland’.

Gerelateerde berichten

  • Christien met pensioen29 juli 2021 Christien met pensioen Christien Stokkentreeff is met pensioen. Ze woont al vele jaren in Goor een heeft afgelopen week na zestien jaar haar laatste werkdag op De Stoevelaar gehad. Ze was een trouwe […]
  • Agnes Dijkman neemt na 45 dienstjaren afscheid bij de Heeckerenschool8 juli 2022 Agnes Dijkman neemt na 45 dienstjaren afscheid bij de Heeckerenschool Juf Agnes Dijkman nam vandaag, na maar liefst 45 jaren in het onderwijs werkzaam te zijn geweest, afscheid van basisschool Heeckeren waar ze sinds 2014 werkzaam is geweest. Ze werd in een […]
  • Afbreken en laten staan… (ingezonden brief)22 juni 2022 Afbreken en laten staan… (ingezonden brief) Een ingezonden stuk van vast briefschrijver Carel Groothengel. Hij snijdt een punt aan waar meer Gorenaren zich aan storen en vraagtekens bij zetten: De situatie bij de 'oude melkfabriek' […]
  • Nieuwe Stoevelaar minder groot dan gepland2 juni 2022 Nieuwe Stoevelaar minder groot dan gepland Er komen geen drie nieuwe woongebouwen op de plek waar nu de flat van De Stoevelaar staat, maar twee. Dat zegt Twinta, de vasgoedtak van Carint Reggeland in TC/Tubantia. De bouwplannen […]
  • Reünie Stoevelaar in kader 50 jarig bestaan28 mei 2022 Reünie Stoevelaar in kader 50 jarig bestaan Op 7 december 2021 bestond De Stoevelaar 50 jaar. Door corona werd het toen niet gevierd meer dat gaat binnenkort tocht gebeuren. Precies een half jaar na de 50e verjaardag. Dit met een […]