Gerry na 9 jaar Stoevelaar met pensioen

Een fraai gedichtje van de collega’s van Gerry die na negen jaar trouwe dienst bij De Stoevelaar met pensioen gaat… Onze lieve collega van de Stoevelaar, is met het werken hier, helemaal klaar. Ze gaat genieten van haar welverdiende pensioen en we gaan haar zeker erg missen… maar Gerry, die heeft genoeg te doen! Na 9 jaar neemt ze afscheid van ons team. Een echte ‘lieverd’ vinden bewoners en collega’s … unaniem! Lieve Gerry we wensen je een hele mooie toekomst en geniet van je nieuw verworven vrije tijd… We heffen onze beker koffie en proosten op jou én je gezondheid! Het ga je goed meid! Liefs van je collega’s van de afdeling ‘Eyland’.

Gerelateerde berichten

  • Beeldbepalende Stoevelaarflat maakt plaats voor drie lagere gebouwen7 april 2021 Beeldbepalende Stoevelaarflat maakt plaats voor drie lagere gebouwen De nieuwe Stoevelaar zal straks bestaan uit drie gebouwen van drie etages rond de huidige Wheehof die blijft bestaan. De al in 2019 aangekondigde nieuwbouw zit nu in de fase dat de […]
  • Johan Platerink: ’t is mooi e wes…’23 februari 2021 Johan Platerink: ’t is mooi e wes…’ Ze zullen hem missen daar op de montage-afdeling van Aqua Plus in Goor. Johan Platerink is na jaren trouwe dienst met pré-pensioen gegaan en dat mocht natuurlijk niet onopgemerkt blijven. […]
  • Pensionado Roel Zweers klaar bij RTV Oost16 december 2020 Pensionado Roel Zweers klaar bij RTV Oost Een colonne met versierde en toeterende auto’s reed vanochtend rond 11:00 uur vanaf de Heeckerenweg richting 't Stocreve om daar iemand een salut te brengen. Het waren medewerkers van de […]
  • Joop en Derkje Peters zestig jaar een paar25 oktober 2020 Joop en Derkje Peters zestig jaar een paar Goor is een diamanten echtpaar rijker. Joop en Derkje Peters-Derking zijn 60 jaar getrouwd en dat werd op dé dag, afgelopen donderdag, al bescheiden gevierd. Joop Peters, vroeger onder […]
  • De Stoevelaar zoekt groene vrijwilligers22 oktober 2020 De Stoevelaar zoekt groene vrijwilligers Carintreggeland Huis De Stoevelaar is op zoek naar vrijwilligers die willen helpen met het onderhouden van de belevingstuin. Deze tuin bestaat onder andere uit een moestuin, bloementuin, […]