Bewoners kunnen meedenken over wonen ‘op Stoom’


Gorenaren krijgen de kans om mee te denken over de herontwikkeling van het TSB-terrein dat door de gemeente is aangekocht. In de komende jaren wordt dat een nieuw stadspark met woningen en recreatie. Allereerst zullen er woningen worden gebouwd en daarover kunnen inwoners meebeslissen. Er is op de speciale site van ‘Goor op Stoom’ een enquête geplaatst waar ook ideëen worden gevraagd voor de nieuwbouwwoningen en de buitenruimte. Ook kunnen mensen die in aanmerking willen komen voor een woning zich aanmelden. Dat kan door HIER te klikken. Op de site staat ook een fraaie video met beelden vanuit de lucht. Deze is via deze LINK te bekijken.

Gerelateerde berichten

  • HofMarketing verhuist naar TSB-terrein22 april 2021 HofMarketing verhuist naar TSB-terrein HofMarketing gaat verhuizen naar het voormalige TSB-terrein. De organisatie die de gemeente Hof van Twente en al haar activiteiten op de kaart zet, zat in de afgelopen jaren in het 'oude' […]
  • Tijdelijk ‘Stoombad’ op TSB-terrein1 april 2021 Tijdelijk ‘Stoombad’ op TSB-terrein Er komt een tijdelijk 'stoombad' op het voormalige TSB-terrein in Goor. Het waterproject is een idee van de Almelose kunstenares Linda Biemans en moet vooral vertier bieden aan kinderen. […]
  • TSB-terrein krijgt nieuwe naam: Goor Op Stoom15 maart 2021 TSB-terrein krijgt nieuwe naam: Goor Op Stoom Goor Op Stoom is de nieuwe naam voor het voormalige terrein van de Twentse Stoomblekerij aan de D.J. Bunschotenstraat. Het terrein van in totaal 18 hectare wordt in de komende jaren […]
  • Berno Strootman in actie voor Goor op Stoom13 mei 2021 Berno Strootman in actie voor Goor op Stoom Oud-Gorenaar en voormalig Rijksadviseur voor de fysieke leefomgeving Berno Strootman, gaat zich met zijn bureau Strootman Landschapsarchitecten met vestigingen in Amsterdam en Arnhem, […]
  • Snoeiharde kritiek op plan GB: “Politica van het slechtste soort”30 april 2021 Snoeiharde kritiek op plan GB: “Politica van het slechtste soort” Het is al tijden een heet hangzijzer in de politieke arena. Een vaste stek voor woonwagens in Goor. Nu heeft Gemeente Belangen het idee geopperd om de woonwagens, Tiny Houses en […]