Ondernemers steunen Stichting Hofvogels

Diverse ondernemers uit de Hof van Twente hebben een financiële bijdrage gedaan aan de Stichting Hofvogels. Deze stichting zet zich in voor het behoud en het herstel van de natuur met onder meer het plaatsen van nestkasten. Uit Goor deed Aqua+ een duit in het zakje. Frans Kruse, voorzitter van de Stichting Hofvogels, ging als dank voor de ondersteuning naar de ondernemers met een nestkast voor de steenuil. Zo ontving ook directeur Michel Walhof van Aqua+ een exemplaar (foto). Hofvogels zet zich in de gemeente in om inheemse broedvogels in het algemeen en inheemse uilensoorten in het bijzonder te beschermen en in leven te houden.

Gerelateerde berichten

  • Reef schenkt hout aan Hofvogels3 mei 2021 Reef schenkt hout aan Hofvogels Herbert en Roy Reef van houthandel RTT uit Goor gaan de Stichting Hofvogels de komende jaren steunen door het gratis beschikbaar stellen van hout voor de bouw van de vele soorten […]
  • Stichting Hofvogels zoekt nieuwe vrijwilligers15 februari 2020 Stichting Hofvogels zoekt nieuwe vrijwilligers De Stichting Hofvogels zoekt voor het komende broedseizoen enkele nieuwe vrijwilligers uit Goor en omgeving. Gezocht wordt naar mensen die tijdens het broedseizoen een ladder durven te […]
  • Subsidie voor bescherming Kerkuil29 oktober 2018 Subsidie voor bescherming Kerkuil De stichting Hofvogels krijgt een subsidie van €40.000 van de Provincie Overijssel om een 35-tal erven in de Hof van Twente 'Kerkuil-vriendelijk' in te richten. Het doel is om eind 2022 […]
  • Op jacht naar de steenuil8 maart 2018 Op jacht naar de steenuil Ze drukken hun neus weer tegen het venster. De vrijwilligers van Hofvogels. Ze turen de lucht af terwijl uit hun mobieltje het geluid van baltsende steenuilen schalt; vrijwilligers van de […]
  • Vrijwilligers Hofvogels op jacht naar steenuil8 maart 2017 Vrijwilligers Hofvogels op jacht naar steenuil Ze drukken hun neus weer tegen het venster. De vrijwilligers van Hofvogels. Ze turen de lucht af terwijl uit hun mobieltje het geluid van baltsende steenuilen schalt; vrijwilligers van […]