Home of talents verlaagd drempel om online te lessen én theorie-examens bij De Waerdenborch

Om de drempel voor startende leerlingen tijdens de lockdown te verlagen is er bij Home of Talents tijdelijk geen opzegtermijn als blijkt dat de online-opzet na enkele lessen toch niet bevalt. Wie wel graag wil beginnen met dans of muzieklessen maar niet zeker weet of online cultuuronderwijs iets is kan zich eerst aanmelden voor een gratis proefles via de website van Home of Talents. Daarna kan een leerling tijdens de lockdown, zonder opzegtermijn, ook weer stoppen. Met speciale (examen)ontheffing van de gemeente Hof van Twente gaan de theorie-examens van 50 leerlingen van Home of Talents komende zaterdag wel door. De examens worden afgenomen in De Waerdenborch in Goor.

Gerelateerde berichten

  • Open Dag Home of Talents corona-proof8 september 2020 Open Dag Home of Talents corona-proof Komende zaterdag, 12 september, is er de Open Dag van het nieuwe Home of Talents, de verzamelnaam van de muziekschool en het creatief centrum van De Reggehof. De oude vertrouwde Open Dag […]
  • Home of Talents met nieuwe website klaar voor nieuw seizoen22 augustus 2020 Home of Talents met nieuwe website klaar voor nieuw seizoen Het nieuwe Kunsteducatiecentrum Home of Talents is klaar voor het nieuwe seizoen. Onder deze nieuwe naam gaat de muziekschool en het creatief centrum van De Reggehof verder en is ook een […]
  • Zomerworkshops van Home of Talents in laatste week vakantie23 juli 2020 Zomerworkshops van Home of Talents in laatste week vakantie De muziekschool oftewel de 'Home Of Talents' zoals nu de nieuwe verzamelnaam is, gaat in de laatste week van de zomervakantie vijf zomerworkshops organiseren van telkens één dagdeel. Er […]
  • Zaterdag Open Huis Home of Talents2 september 2021 Zaterdag Open Huis Home of Talents Komende zaterdag 4 september zet Home of Talents de deuren van theater De Reggehof open voor een inkijkje in het lesprogramma en de mogelijkheden. in Goor. Er is een route door het gebouw […]
  • Reggehof en HOT zoeken voorzitter voor nieuwe Raad van toezicht6 juli 2021 Reggehof en HOT zoeken voorzitter voor nieuwe Raad van toezicht Er komt één Raad van Toezicht voor zowel de Reggehof als Home of Talents (de voormalige muziekschool). Dit is besloten omdat beide organisaties worden geleid door een directeur, Clement […]