Kleding en Speelgoedhuys Mossendam weer geopend

Het Kleding en Speelgoed Huys op sportpark De Mossendam is weer geopend. Een aantal vrijwilligers heeft de accommodatie weer up to date gemaakt om met name voor de minima gratis kleding en speelgoed te verstrekken. Het Kleding en Speelgoedhuys, dat is aangesloten bij PAX kinderhulp, is ook voor anderen geopend. Deze worden wel gevraagd om een bijdrage te doen voor de inrichting van de winkel omdat de initiatiefnemers geen subsidie ontvangen en dus afhankelijk zijn van giften en donaties. Het Kleding en Speelgoedhuys is, voorlopig op afspraak, geopend op maandagochtend, woensdagochtend en vrijdagochtend van 09:00 uur tot 12:00 uur. In overleg zijn er andere afspraken mogelijk. Meer informatie via Facebook, Whatsapp: 06-14701954 of e-mail.

Gerelateerde berichten

  • Euroshoppen voor PAX Kinderhulp28 augustus 2021 Euroshoppen voor PAX Kinderhulp De lokale werkgroep van PAX Kinderhulp in de hele maand september tweedehands kleding verkopen om geld in te zamelen. Dat gebeurt bij de kledingmarkt op sportpark De Mossendam en onder de […]
  • Tweedehands kledingmarkt voor Pax Kinderhulp8 september 2020 Tweedehands kledingmarkt voor Pax Kinderhulp In de voormalige sportschool op sportpark Heeckeren is de hele maand september een tweedehands kledingmarkt waarvan de opbrengst naar Stichting Pax kinderhulp gaat. Deze zet zich in voor […]
  • Kinderen Goorse minima krijgen ‘Klijnsmageld’ voor kleding en computers23 november 2017 Kinderen Goorse minima krijgen ‘Klijnsmageld’ voor kleding en computers Kinderen van Goorse gezinnen die leven op het financiële bestaansminimum kunnen een bijdrage tegemoet zin in de kosten voor kleding en voor de aanschaf van een laptop of een Ipad. De […]
  • Sport en Speldag in sporthal De Mossendam14 oktober 2021 Sport en Speldag in sporthal De Mossendam Komende woensdag, 20 oktober, organiseert het sportteam van Wijkvoorziening ’t Doesgoor een Sport en Speldag in sporthal De Mossendam. Daar worden diverse luchtkussens opgeblazen zoals […]
  • Repair Café in De Mossendam8 oktober 2021 Repair Café in De Mossendam Diverse handige vrijwilligers staan zaterdag 9 oktober weer klaar staan om u te helpen bij kleine reparaties van allerhande dingen. Gezelligheid en verbinding staan centraal op deze […]