Corona-enquête voor culturele instellingen

De gemeente Hof van Twente heeft een enquête online gezet voor culturele instellingen uit Goor en de overige kernen in de Hof waarin getoetst wordt welke impact de coronacrisis heeft gehad op de culturele organisaties en verenigingen. Het grootste deel van de geplande activiteiten moest worden geschrapt in het afgelopen jaar. De vragenlijst is er niet alleen voor instellingen die een subsidie van de gemeente krijgen. Er zijn al gesprekken geweest met meerdere culturele organisaties en de gemeente hoopt met de antwoorden op de gestelde vragen met name een goed beeld te krijgen van de financiële impact die corona heeft gehad tot op heden. De enquête is via deze LINK in te vullen. Dat kon nog tot 4 mei aanstaande.

Er ging veel niet door in het afgelopen jaar zoals het Bigband Festival in Goor

Gerelateerde berichten