Bieb zoekt voorleescoördinatoren

De bibliotheek Hof van Twente is op zoek naar mensen die die zich in willen zetten om kinderen met een taalachterstand extra aandacht te geven. Vrijwilligers van de zogenoemde ‘Voorlees-express’ doen dat door in gezinnen met kinderen tussen de 2 en 8 jaar een voorleesritueel te introduceren. De bieb is nu op zoek naar mensen die dit werk willen coördineren. Een coördinator begeleidt maximaal vijf gezinnen en voorlezers tijdens een voorleesseizoen. Voor het team van voorlezers moet ook een aantal bijeenkomsten worden gehouden om informatie te bieden en ervaringen uit te wisselen. Het nieuwe seizoen loopt van september 2021 t/m februari 2022. Geínteresseerden kunnen meer informatie vinden via deze LINK.

Gerelateerde berichten

  • Vernieuwde Bibliotheek wordt feestelijk heropend5 augustus 2022 Vernieuwde Bibliotheek wordt feestelijk heropend De vernieuwde Bibliotheek in het Goorse stadshart wordt op 27 augustus feestelijk heropend. De bieb heeft in de afgelopen een facelift ondergaan en heeft onder meer nieuw meubilair […]
  • Makerfestival met verschillende ‘labs’ morgen in Goorse bibliotheek24 mei 2022 Makerfestival met verschillende ‘labs’ morgen in Goorse bibliotheek In de Goorse bibliotheek is morgenmiddag (woensdag 25 mei) het 'Maker Festival Twente'. Daarbij kan iedereen, van jong tot oud, in verschillende labs op een laagdrempelige manier kennis […]
  • Bibliotheek helpt werkzoekenden11 september 2021 Bibliotheek helpt werkzoekenden Bibliotheek Hof van Twente gaat mensen helpen met het vinden van de juiste baan. Daarvoor worden dit najaar 16 gratis online trainingen gegeven. Elke maand heeft een ander thema, […]
  • Bibliotheek weer volledig toegankelijk5 juni 2021 Bibliotheek weer volledig toegankelijk Vanaf vandaag is de Goorse bibliotheek weer volledig geopend. Publiek is binnen weer welkom om boeken uit te zoeken, te studeren of te werken, voor het lezen van een krant of tijdschrift […]
  • Bibliotheek weer geopend na verbouwing26 mei 2021 Bibliotheek weer geopend na verbouwing De Bibliotheek in Goor is weer geopend, nadat deze een grondige opknapbeurt heeft ondergaan. Nu de coronamaatregelen bovendien versoepeld zijn, kunnen bezoekers weer vrij rondlopen en […]