Fien en Sander maken winnende ‘droomboom-tekeningen’

De Goorse kinderen Fien Lammersen (3) en Sander Hulsing (8) zijn in Goor de winnaars geworden van de tekenwedstrijd ‘Droom van een boom’ van Hofpower. Er kwamen uit alle kernen in de Hof ruim 1400 tekeningen met ‘droombomen’ met in totaal vijf winnaars. Zij gaan komende donderdag langs verpleeghuizen om daar de tekeningen aan te bieden. In Goor gaan de prenten naar Herfstzon en De Stoevelaar. De winnende tekeningen worden ook afgedrukt op een zogenoemde bloeikaart die de medeleerlingen op school krijgen.

Fien Lammersen

Daarnaast zaten er ook drie boomcertificaten in het prijzenpakket. Eén voor thuis, één voor school
en één voor een verpleeghuis. Die prijzen zijn een idee van de achtjarige Teun Oosterbeek uit Goor die de jury vroeg of je een boom kunt winnen met de tekenwedstrijd. Hierdoor mag ook hij met de tekeningen op pad en krijgt hij ook boomcertificaten.

Teun Oosterbeek
Sander Hulsing

Gerelateerde berichten

  • Tekenwedstrijd ‘droombomen’ gaat door19 april 2020 Tekenwedstrijd ‘droombomen’ gaat door De tekenwedstrijd 'Droombomen' voor alle leerlingen in het basisonderwijs gaat in aangepaste vorm door. Juryleden gaan komende woensdag, 22 april, de tekeningen van bomen bekijken […]
  • 22 bomen uitgereikt tijdens Boomfeestdag11 november 2021 22 bomen uitgereikt tijdens Boomfeestdag Gisteren was de jaarlijkse boomfeestdag en in het kader daarvan werden op het Schoolfeestplein voor het gemeentehuis 22 droombomen uitgereikt aan de winnaars van de tekenwedstrijd 'Je […]
  • Hofpower mag door6 juni 2021 Hofpower mag door Het project Hofpower mag door van de gemeente Hof van Twente dat hiervoor het komende schooljaar een bedrag van €62.825 heeft vrijgemaakt. Hofpower is zes jaar geleden in het leven is […]
  • Meer dan 1000 tekeningen dingen mee in warme truien-contest2 december 2020 Meer dan 1000 tekeningen dingen mee in warme truien-contest Het is een heidens karwei geweest voor de vierkoppige jury van de warme truien-wedstrijd dit jaar. Meer dan 1000 ontwerpen moesten worden beoordeeld én opgehangen worden in het Goorse […]
  • Boodschappen aan de boom…12 juli 2022 Boodschappen aan de boom… Het is wellicht niet onopgemerkt gebleven. Aan diverse bomen in het Goorse zijn papieren met een duidelijke boodschap opgehangen. Dat is gedaan door de leerlingen van OBS De Boomhut in […]