Speeltuin Het Kukelnest weer geopend

De speeltuin van kinderboerderij Het Kukelnest is vanaf vandaag weer geopend. De kinderboerderij was lang gesloten vanwege het coronavirus maar heeft nu weer groen licht om het speelgedeelte toegankelijk te maken voor kinderen. De speeltuin is, vanaf vandaag elke dag ope van 10:00 uur tot 17:00 uur uur. Ook zijn er ‘consumpties to go’ verkrijgbaar op het afhaalpunt onder de overkapping. Het gedeelte met de dieren is nog wel afgesloten. Het Kukelnest is daarnaast op zoek naar vrijwilligers die willen helpen in het onderhoud en het horeca-gedeelte.

Gerelateerde berichten

  • Kinderboerderij vanaf maandag weer toegankelijk30 mei 2020 Kinderboerderij vanaf maandag weer toegankelijk Kinderboerderij Het Kukelnest is vanaf komende maandag weer geopend. Er is een speciaal Corona-protocol opgesteld en het terras is zo ingericht dat de anderhalve meter-regel ook in acht […]
  • Kukelnest morgen weer open en op zoek naar vrijwilligers28 februari 2022 Kukelnest morgen weer open en op zoek naar vrijwilligers Na een lange coronaperiode gaat kinderboerderij Het Kukelnest vanaf morgen weer open in de hoop dat er een stralende mooie tijd aan komt waarin de kinderen zorgeloos kunnen spelen. Om dat […]
  • Hippiemarkt bij Het Kukelnest29 juni 2022 Hippiemarkt bij Het Kukelnest Een heuse Hippie-markt op zaterdag 9 juli bij kinderboerderij Het Kukelnest. De vlindertuin en een deel van de weides worden dan omgetoverd om tot Ibiza-style hippiemarkt. Er is volgende […]
  • Daders vernielingen Kukelnest gaan aan de slag bij kinderboerderij1 mei 2021 Daders vernielingen Kukelnest gaan aan de slag bij kinderboerderij De jonge vandalen die drie weken geleden vernielingen aan hebben gericht bij kinderboerderij Het Kukelnest in Goor hebben zich gemeld en spijt betuigt. De beheerders hadden daarvoor […]
  • Ook vernielingen bij kinderboerderij19 april 2021 Ook vernielingen bij kinderboerderij Na het trieste bericht van vernielingen op het schoolplein bij de Heeckerenschool en het verheugende nieuws van de opening van de speeltuin bij Het Kukelnest, is er het bericht van […]