Maak vriendjes bij de mini’s van vv Twenthe

Met de lente in aantocht is het zelfs voor ouders de ultieme zaterdagochtend-beleving. Een training op een voetbalveld. De eerste glimlach op het gezicht van een jonge voetballer is dan ook onbetaalbaar. Zo ook bij de mini’s van vv Twenthe. Wil jij ook nieuwe vriendjes maken? Dan kun je een keer vrijblijvend komen kijken bij de training op elke zaterdagochtend. Deze beginnen steevast om 10.00 uur. Met deze videocampagne hoopt de vv Twenthe de nieuwe telgen over de streep te trekken.

Gerelateerde berichten

  • Hilhorst met zware knieblessure lang uit de roulatie19 maart 2021 Hilhorst met zware knieblessure lang uit de roulatie Naomi Hilhorst komt dit seizoen niet meer in actie voor haar club PEC Zwolle. De aanvalster viel afgelopen zondag in het uitduel tegen Ajax uit met een knieblessure. Die blijkt nu zo […]
  • Zelfs Ank staat buitenspel…8 maart 2021 Zelfs Ank staat buitenspel… Het zal de mensen in Goor ook niet zijn ontgaan; het is campagnetijd. En dus drukken de politici hun neus weer aan het venster. Zelfs ook in 't Twentse Haagje. In de vroege ochtend zagen […]
  • Race tegen de klok…25 januari 2021 Race tegen de klok… Heel veel evenementen gaan al niet door én door de strengere maatregelen gaat nu ook zelfs een streep door online-bijeenkomsten door de naderende avondklok en de visite-beperking. Zo ook […]
  • Van den Burg stopt als voorzitter vv Twenthe15 januari 2021 Van den Burg stopt als voorzitter vv Twenthe Marc van den Burg, één van de twee voorzitters van vv Twenthe, heeft de hamer neergelegd. Van den Burg, die een jaar in functie is geweest, geeft in een verklaring op de site van de club […]
  • Bolink langer door bij vv Twenthe17 december 2020 Bolink langer door bij vv Twenthe Mark Bolink is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van Twenthe. De Gorenaar begon dit jaar aan zijn eerste seizoen bij de Tricolores, maar speelde met zijn ploeg slechts vier […]