HofMarketing verhuist naar TSB-terrein

HofMarketing gaat verhuizen naar het voormalige TSB-terrein. De organisatie die de gemeente Hof van Twente en al haar activiteiten op de kaart zet, zat in de afgelopen jaren in het ‘oude’ gemeentehuis aan de Diepenheimseweg in Goor en heeft vanaf 1 juni een kantoor in een van de bedrijfsgebouwen op het terrein van de voormalige stoomblekerij. Onder de naam Goor op Stoom moet dit stukje Goor in de komende jaren weer tot leven worden gebracht. “Het is de bedoeling dat het er fantastisch wonen, werken en recreëren is en laten dat nou net de pijlers van HofMarketing zijn” zegt Renee Kleywegt van HofMarketing ter motivatie. “HofMarketing verzorgt de gebiedsmarketing van de gemeente Hof van Twente, een parel met zes verschillende kernen in Twente, en stimuleert het wonen, werken en recreëren.”