Gemengde gevoelens over heropening terrassen in Goor

Het is iets, maar ook niet meer dan dat. Niet elke horeca-ondernemer is blij met de aangekondigde versoepelingen die volgende week ingaan. Terrassen mogen dan open van 12:00 uur tot 18:00 uur en met de geldende coronaregels mogen er niet meer dan 50 mensen zitten. De algemene tendens is dat de terrashouders liever in de avonden meer speling zouden hebben. Zo zal De Tapperij dicht blijven tot er op dat gebied meer mogelijk is en zullen Café Buddy’s en Café De Whee het terras alleen in de weekenden openen. Dat geldt ook voor De Bebsel waar de ‘Biergarten’ weer open gaat naast de katholieke kerk. Café Spek laat opening afhangen van de weersomstandigheden. Bij Grand Café De Zon (foto), De Ster en ‘d Olde Smidse kan wel gereserveerd worden voor een plekje vanaf komende woensdag, bijvoorbeeld voor een lunch. Café Johnys in het Goorse stadshart is vanaf komende woensdag wel geopend en bekijkt van dag tot dag of de weergoden meewerken maar is in de weekenden ook sowieso geopend.

Gerelateerde berichten

  • Goorse horeca klaar voor heropening31 mei 2020 Goorse horeca klaar voor heropening De Goorse horeca is er helemaal klaar voor. Na twee en halve maand zonder werk mogen de café's en restaurants morgen vanaf 12:00 uur weer open. Dat gebeurt in Goor tijdens Tweede […]
  • En dan is het ineens een stuk gezelliger in Goor…28 april 2021 En dan is het ineens een stuk gezelliger in Goor… Het stadshart van Goor deed vandaag heel anders aan dan in de voorbije maanden. Volop zon, volle terrassen en winkeliers die hun waar weer buiten stalden. Van de heropening van de […]
  • Volle terrassen in het Goorse…5 mei 2016 Volle terrassen in het Goorse… Het was een heerlijke zonnige bevrijdingsdag annex Hemelvaartsdag. Het deed een groot deel van de Gorenaren besluiten om er op uit te trekken. Enkelen met een lang weekeinde naar elders, […]
  • Goorse kasteleins slikken rookverbod gelaten23 oktober 2014 Goorse kasteleins slikken rookverbod gelaten "De enige die hier nog een sigaret in de mond heeft is Buck", zegt uitbater Gerrit van Ginkel van café De Tapperij glimlachend. Achter hem prijkt het hoofd van een eland aan de muur met […]
  • Goorse horeca morgen in actie voor snelle heropening14 januari 2022 Goorse horeca morgen in actie voor snelle heropening Vier Goorse horeca-ondernemingen gaan morgenmiddag actie voeren tegen de voortdurende sluiting van café's en restaurants vanwege corona. Het gaat hierbij om Bar Bistro D' Olde Smidse, en […]