Gemengde gevoelens over heropening terrassen in Goor

Het is iets, maar ook niet meer dan dat. Niet elke horeca-ondernemer is blij met de aangekondigde versoepelingen die volgende week ingaan. Terrassen mogen dan open van 12:00 uur tot 18:00 uur en met de geldende coronaregels mogen er niet meer dan 50 mensen zitten. De algemene tendens is dat de terrashouders liever in de avonden meer speling zouden hebben. Zo zal De Tapperij dicht blijven tot er op dat gebied meer mogelijk is en zullen Café Buddy’s en Café De Whee het terras alleen in de weekenden openen. Dat geldt ook voor De Bebsel waar de ‘Biergarten’ weer open gaat naast de katholieke kerk. Café Spek laat opening afhangen van de weersomstandigheden. Bij Grand Café De Zon (foto), De Ster en ‘d Olde Smidse kan wel gereserveerd worden voor een plekje vanaf komende woensdag, bijvoorbeeld voor een lunch. Café Johnys in het Goorse stadshart is vanaf komende woensdag wel geopend en bekijkt van dag tot dag of de weergoden meewerken maar is in de weekenden ook sowieso geopend.