Getty Kaspers en Gerrit Verdriet op de radio bij Hofstreek FM

Ras-Gorenaar Gerrit Verdriet en oud-Goorse Getty Kaspers (foto) zijn in de komende dagen te horen op Hofstreek FM. Songfestivalwinnares Getty Kaspers (Dinge Dong) staat komende vrijdag centraal in het nostalgie-programma E8 tussen 17:00 uur en 18:00 uur terwijl Verdriet komende zondag te gast is in het radioprogramma Dubbelportret, tussen 11.00 en 12.00. Verdriet zat vroeger in de handel in zand en grind en heeft zijn leven lang ook twee andere grote passies: Het kopen en repareren van oude legervoertuigen uit de Tweede Wereldoorlog én het Goorse School- en Volksfeest. Hij was de man die voorstelde om de praalwagens in beheer van het Schoolfeest te laten maken en de wagenbouwers te voorzien van oude legertrucks.


Gerelateerde berichten

  • Bijleveld te gast in Dubbelportret24 november 2021 Bijleveld te gast in Dubbelportret Ank Bijleveld is komende zondag te gast in het radioprogramma Dubbelportret van Hofstreek FM. Bijleveld was tot voor kort Minister van Defensie maar trad af nadat haar positie ter […]
  • Angelique Lamme in Dubbelportret22 maart 2021 Angelique Lamme in Dubbelportret Directeur-bestuurder van verpleeghuis Huize Herfstzon Angelique Lamme is zondag te gast bij het programma Dubbelportret. Tussen 11.00 en 12.00 uur zal zij verhalen over haar werkzaamheden […]
  • Door technische storing geen live-uitzendingen Hofstreek FM17 juli 2021 Door technische storing geen live-uitzendingen Hofstreek FM De live-uitzendingen van de lokale radiozender Hofstreek FM zijn tot nader order gecanceld. Er is een technisch probleem met het mengpaneel in de studio waardoor het niet mogelijk is om […]
  • Jubileumuitzending E8 op zondagmiddag8 juni 2021 Jubileumuitzending E8 op zondagmiddag Het Hofstreek radioprogramma E8 is toe aan de 50e uitzending en dat wordt, na de reguliere uitzending van komende vrijdag, op zondagmiddag gevierd met een extra uitzending tussen 14:00 […]
  • Hofheren over Eurovisie Songfestival14 mei 2021 Hofheren over Eurovisie Songfestival Het radio-programma De Hofheren van de lokale omroep Hofstreek FM staat zaterdag in het teken van het Eurovisie Songfestival. Presentatoren Hilco Wekking en Herjan Meustege zullen hun […]