Getty Kaspers en Gerrit Verdriet op de radio bij Hofstreek FM

Ras-Gorenaar Gerrit Verdriet en oud-Goorse Getty Kaspers (foto) zijn in de komende dagen te horen op Hofstreek FM. Songfestivalwinnares Getty Kaspers (Dinge Dong) staat komende vrijdag centraal in het nostalgie-programma E8 tussen 17:00 uur en 18:00 uur terwijl Verdriet komende zondag te gast is in het radioprogramma Dubbelportret, tussen 11.00 en 12.00. Verdriet zat vroeger in de handel in zand en grind en heeft zijn leven lang ook twee andere grote passies: Het kopen en repareren van oude legervoertuigen uit de Tweede Wereldoorlog én het Goorse School- en Volksfeest. Hij was de man die voorstelde om de praalwagens in beheer van het Schoolfeest te laten maken en de wagenbouwers te voorzien van oude legertrucks.


Gerelateerde berichten

  • Angelique Lamme in Dubbelportret22 maart 2021 Angelique Lamme in Dubbelportret Directeur-bestuurder van verpleeghuis Huize Herfstzon Angelique Lamme is zondag te gast bij het programma Dubbelportret. Tussen 11.00 en 12.00 uur zal zij verhalen over haar werkzaamheden […]
  • Ingrid Kup in radioprogramma E825 februari 2021 Ingrid Kup in radioprogramma E8 De bekende Goorse ex-zangeres Ingrid Kup is morgen de telefonische gast in het radioprogramma E8 Radio op Hofstreek FM. Ingrid Kup werd in 1954 in Goor geboren en werd bekend als de vrouw […]
  • Bernadette Brunnekreef te gast in Dubbelportret25 februari 2021 Bernadette Brunnekreef te gast in Dubbelportret Bernadette Brunnekreef-Polman staat komende zondag, 28 februari, centraal in het radio-programma Dubbelportret bij Hofstreek FM. Brunnekreef is al 40 jaar werkzaam bij basisschool […]
  • Ben van Bel in Radioportret19 januari 2021 Ben van Bel in Radioportret Ben van Bel is komende zondag te gast in het radioprogramma Dubbelportret van Hofstreek FM. De Hengeloër woont al jaren in Goor waar hij sinds 2002 zijn bedrijf ZiT Meubelstoffering runde […]
  • Marianne Hutten te gast in Dubbelportret20 november 2020 Marianne Hutten te gast in Dubbelportret Komende zondag, 22 november, is Marianne Hutten te gast in het programma Dubbelportret van Hofstreek FM. Marianne, die nu zes jaar in Goor woont, heeft van haar hobby haar werk gemaakt. […]